""

BÜ, 4. Mamak üniversite tanıtım ve kariyer günlerine katıldı « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 10:07

BÜ, 4. Mamak üniversite tanıtım ve kariyer günlerine katıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi, Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Rehberlik ve Araştırma Merkezi tarafından Cebeci Mesleki ve Anadolu Teknik Lisesi Spor Salonu’nda düzenlenen “Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri”ne katıldı.

BÜ, 4. Mamak üniversite tanıtım ve kariyer günlerine katıldı
Son Güncelleme :

28 Şubat 2018 - 7:00

30 devlet ve vakıf üniversitesinin katılımıyla gerçekleşen eğitim fuarının açılışını Mamak Kaymakamı Ziya Polat, Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Rasim Güney yaptı.
Mamak ve Elmadağ ilçesinden 11. ve 12. Sınıf öğrencileri ve velilerinin ziyaret ettiği eğitim fuarında, üniversite temsilcilerimiz tarafından tanıtım materyalleri dağıtılarak üniversitemizin akademik programları, yerleşke, yurt, sosyal, kültürel ve sportif imkanları hakkında bilgi verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.