""

BÜ ailesi iftarda buluştu « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 07:19

BÜ ailesi iftarda buluştu

Yozgat Bozok Üniversitesi akademik, idari ve yardımcı personeli, verilen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.

BÜ ailesi iftarda buluştu
Son Güncelleme :

13 Haziran 2017 - 7:00

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey ev sahipliğinde Merkezi Yemekhane’de düzenlenen iftar yemeğine; çok sayıda akademik idari personel ve yardımcı personelimiz katıldı. Bozok Üniversitesi çalışanları mübarek Ramazan ayının bereketli sofrasında oruçlarını birlikte açmanın huzur ve mutluluğunu bir arada yaşadı.
İftar yemeği öncesi konuşma yapan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey bu manevi atmosferde Bozok Üniversitesi ailesi olarak birlik, beraberlik, kardeşlik ve paylaşma adına düzenlenen iftar programına gösterilen katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Bugünler bizler için hayatımızın önemli zaman dilimleri.
Ramazan ayı rabbimizin yeryüzü semasına rahmetiyle tecelli ettiği af ve mağfiretin bol bol insanların üzerine indiği önemli bir zaman dilimi. Bugünlerin faziletinden ve kıymetinden inşallah Rabbimiz bizi hissedar eder. Böyle bir günde her gününde belki bir araya gelmeyi arzu etmiş olsak ta, hiç olmazsa bir gününde sizlerle birlikte olmaktan çok mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Ramazan ayı insanların diğer zaman dilimlerine göre birbirlerine daha çok sevgi ve muhabbetle baktığı önemli ve özel bir zaman dilimi. Bugünlerde bir arada olmak, kaynaşmak, iftar sofralarını paylaşmak elbette çok güzel.
Bu güzel zaman dilimi hürmetine rabbimizden milletimizi ve İslam dünyasını her türlü kötülükten ve şer güçlerden muhafaza etmesinin diliyoruz.
Şu saatte iftarı beklerken dünyanın çeşitli bölgelerinde acı içerisinde olan, belki pek çok nimetten mahrum olan insanlar var.
Dileğimiz şu ki, bu mübarek günler hürmetine Rabbimiz yer yüzünde hiç kimsenin mağdur ve mahzun olmamasını nasip etsin. Dünyanın çeşitli bölgelerindeki din kardeşlerimizin karşılaştıkları sıkıntıları, her türlü derdi, kederi, düşman baskısını üzerlerinden kaldırsın. Yine bütün din kardeşlerimize, bütün inananlara sağlık sıhhat ve afiyet nasip etsin.
Özellikle Bozok Üniversitesi ailesi olarak bütün çalışanlarımıza, aile fertleriyle beraber sağlık ve sıhhat diliyor bayramı da yine aynı şevk ve heyecanla kutlamayı cenabı haktan temenni ediyorum ”dedi.
Ramazan ayının Bozok Ailesi olarak çalışanlarımızın her birinin aile saadetine ve milletimizin birlik ve beraberliğe vesile olmasını dile getiren Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey bizleri bir arada tutan bu iftar sofrasında bir arada olma imkanı sağlayan huzurumuzun daim olması temennisinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.