""

BÜ Girensun’da tanıtım ve tercih günlerine katıldı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:46

BÜ Girensun’da tanıtım ve tercih günlerine katıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Unilook Türkiye’nin organizasyonuyla Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Giresun Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ne katıldı.

BÜ Girensun’da tanıtım  ve tercih günlerine katıldı
Son Güncelleme :

20 Kasım 2018 - 7:00

Yozgat Bozok Üniversitesi Unilook Türkiye’nin organizasyonuyla Giresun Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen “Giresun Üniversite Tanıtım ve Tercih Günleri’ne katıldı.
Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi, Fen-Edebiyat Fakültesi fuaye alanında devlet ve özel olmak üzere toplam on üç üniversite standının yer aldığı fuarı Giresun’da öğrenim gören lise 3. ve 4. sınıf öğrencileri ziyaret etti. Üniversite adayları, yükseköğretimde yapılan son yenilikler ve davetli üniversitelerin genel durumları hakkında bilgi aldılar.
Bozok Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanı Osman Özer ve İletişim, Protokol ve Enformasyon Müdürlüğü Teknikeri Gamze Aydın’ın Üniversitemizin tanıtım temsilcisi olarak yer aldığı standı ziyaret eden Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, üniversitelerin tanıtım temsilcileriyle sohbet ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi aldı. Eğitim fuarları ve buna benzer tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinin aday öğrencilere tercih aşamasında büyük katkı sağladığını dile getiren Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, öğrencilerin kendilerine uygun bölüm ve programları bilinçli bir şekilde tercih etmeleri noktasında bu faaliyetlerin olumlu etkisinin yadsınamaz olduğunu söyledi.
Giresun Merkezde eğitim veren liselerden 1500’ü aşkın öğrencinin rehber öğretmenleri eşliğinde ziyaret ettikleri fuar kapsamında, alanında uzman kişiler tarafından çeşitli seminerler de verildi.
Okan Üniversitesinden Servet Gülsün Şirin “Sınavdır Geçer”, İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Selim Emre Ar “Çaresizsiniz”, İstanbul Gedik Üniversitesi’nden Nurşen Ünal Tarhan “Meslek Tercihleri” ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’nden Cihan Yeşilyurt “Üniversite Sınavında Başarı Nasıl Olur” başlıklı seminerlerle, öğrencilere sınavlarda ve üniversite tercihlerinde dikkat etmeleri gereken hususlara dair bilgiler aktardı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.