""

Bu sevgi başka sevgi « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:05

Bu sevgi başka sevgi

Geçtiğimiz günlerde Sakarya ilinde yaşanan ve hükümet yetkilileri başta olmak üzere kamuoyunun tepkilerine neden olan dört ayağı kesilmiş halde bulunan köpek işkencesine inat, Yozgatlı hayvansever, yavru köpeğe su verdi.

Bu sevgi başka sevgi
Son Güncelleme :

19 Haziran 2018 - 7:00

Bayram tatilini geçirmek üzere İstanbul’dan memleketi Yozgat’a gelen Erol Özdemir, yavru köpeğin imdadına yetişti. Sosyal tesis içerisinde yüksek düzenekteki musluk etrafında dolaşan yavru köpeği gören Erol Özdemir, susamış olduğunu tahminle, yavru köpeği kucağına alarak musluktan su içmesini sağladı. Musluktan kana kana su içmenin hoşnutluğuyla yuvasına koşan yavru köpeğim sevinci görmeğe değerdi doğrusu.
Yavru köpeğin ulaşamadığı suya kavuşturan Erol Özdemir’in resmi, çevreden olayı izleyen bir diğer kişi tarafından objektiflere böyle yansıdı. Olay sıradan bir eylem gibi gözükse de, Sakarya’da yaşanan hayvan katline inat oldukça anlamlı.
Hatırlanacağı üzere, Sakarya’da bir köpeğin dört ayağı da kesilerek ormanlık alanda terkedilmiş şekilde bulunmuş ve köpek iki gün sonra hayatını kaybetmişti. Olay üzerine bir anda gündeme oturan hayvan hakları konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere hükümet yetkilileri yasal düzenlemenin tekrar gözden geçirilerek ağır cezai yaptırımlarının getirileceğini ifade etmişlerdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.