""

BÜ tercih fuarına katıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 13:51

BÜ tercih fuarına katıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Educaturk Yükseköğretim Günleri kapsamında İstanbul’da düzenlenen üniversite tercih fuarına katıldı.

BÜ tercih fuarına katıldı
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2017 - 7:00

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi ev sahipliğinde 21-24 Temmuz 2017 tarihleri arasında düzenlenen fuarda, üniversite adaylarına doğru ve isabetli tercih yapma imkânı tanındı.
Üniversitelerin eğitim ve öğretim olanaklarının yanı sıra kariyer planlamasında doğru tercihlerin belirlenmesine destek olmak üzere rehberlik bilgilerinin de yer aldığı fuar etkinliğine çok sayıda devlet ve vakıf üniversiteleri aynı çatı altında öğrencilerle buluştu.
Yaklaşık 12 bin öğrencinin ziyaret ettiği fuar alanında, üniversitemiz standı yoğun ilgi gördü.
Fuara katılan öğrenci ve velilere Bozok Üniversitesine ait tanıtım materyalleri dağıtılırken, Bozok Üniversitesi birimleri, sağladığı imkânlar ve kazandırdıkları hakkında bilgiler verildi.
Bozok Üniversitesinin tüm eğitim birimlerinin yanı sıra şehrin ve üniversitemizin sosyal, sportif ve kültürel olanakları da stant görevlilerimiz tarafından detaylı şekilde anlatıldı.
Fuarda Bozok Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Öğrenci işleri Daire Başkanı Osman Özer, Bozok üniversitesi fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulları, kontenjanlar, sosyal ve fiziki imkânlar üniversitemizin yeni bölüm ve programları, modern ve öğrenci merkezli kampüsümüz hakkında katılımcı öğrenci ve velilerine bilgiler aktararak sorularını cevaplandırdı.
Ayrıca fuar kapsamında düzenlenen seminerler ile “En İyi Tercih Nasıl Yapılır”, “Doğru Tercih”, “Geleceğini Planla”, “Tercihin Sana Ne Kadar Uygun”, “ Kusursuz Kariyer Yoktur”, “Doğru Tercihin Püf Noktaları” konularında öğrencilere bilgi verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.