""

BÜ’de kermes ve sergi düzenledi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 12:52

BÜ’de kermes ve sergi düzenledi

Bozok Üniversitesi Mimarlık ve Güzel Sanatlar Topluğu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte öğrencilerin dönem içerisinde yaptıkları projelerin yer aldığı maketlerin sergilendi.

BÜ’de kermes ve sergi düzenledi
Son Güncelleme :

15 Aralık 2016 - 7:00

Bozok Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi’nde düzenlenen etkinliğe Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Akın, Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’in eşi Beyza Karacabey, Fakülte Dekanları ve öğretim elemanları katıldı. Sergi ve kermes açılışı öncesi Mimarlık ve Güzel Sanatlar Topluğu akademik danışmanı Yrd. Doç. Dr. Çiğdem Belgin Dikmen, topluluğun faaliyetleri hakkında Rektör Karacabey’e bilgi sundu.
Açılış sonrası bir açıklama yapan Karacabey, Mimarlık bölümü öğrencilerinin farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Etkinlikte ayrıca fotoğraf ve logo yarışmasında dereceye girenlere de ödüllerinin verileceğini belireten Prof. Dr. Salih Karacabey, “Mimarlık Bölümü’nü müstakil bir fakülte yapma yönünde bir niyeti olduğunu belirterek, bu kermes onun bir adımı olsun.
Biz de inşallah en kısa sürede Mimarlık Bölümü’nü müstakil bir fakülte yaparız.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.