""

Bulduğu 3 Bin TL’lik Cep telefonun sahibini arıyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 18:30

Bulduğu 3 Bin TL’lik Cep telefonun sahibini arıyor

Yozgat’ta Hasan Naci Şahin isimli vatandaş, iş yeri yakınındaki çöp kutusuna çöp atarken bulduğu yaklaşık 3 Bin TL sıfır kullanılmamış cep telefonunun sahibini arıyor.

Bulduğu 3 Bin TL’lik Cep  telefonun sahibini arıyor
Son Güncelleme :

04 Ekim 2018 - 7:00

Yozgat’ta Hasan Naci Şahin isimli vatandaş, iş yeri yakınındaki çöp kutusuna çöp atarken bulduğu yaklaşık 3 Bin TL sıfır kullanılmamış cep telefonunun sahibini arıyor.
Aşağı Nohutlu Mahallesi Lise Caddesi Çelikkayalar pasajında Şahinler Çiçekçilik sahibi ve aynı zamanda Şeyh Osman Mahallesi Muhtar adayı H. Naci Şahin örnek bir davranış sergileyerek bulduğu cep telefonunu Merkez Polis Karakoluna götürerek teslim etti.
H Naci Şahin, cep telefonunun çöp kutusunda bulduğunu belirterek, “Her sabah iş yerinin temizliğini yaparak çöpleri iş yerimizin yakındaki çöp kovasına döküyorum. Bu sabah ta yine temizliği yaptıktan sonra çöpleri atmak için gittiğimde çöp kovasının içerisinde kutusunda yarı açık bir şekilde Samsung Galaxy A7 marka cep telefonu olduğunu gördüm. Çevreye bakındım kimseyi göremeyince Telefonu çöp kutusundan aldım ve bir süre çöp kutusunun yanında sahibi belki gelir diye bekledim. Aklıma acaba birisi yanlışlıkla çöpleri atarken düşürmüş olabileceği geldi. Kimse gelmeyince komşularımıza sordum, sahibi çıkmayınca Merkez polis karakoluna götürerek cep telefonunu teslim ettim.”dedi.
Kendisinin yerinde kim olsa aynı şeyi yapacağını söyleyen Şeyh Osman Mahallesi Muhtar Adayı H.Naci Şahin, “Benim yerimde kim olsa aynı şeyi yapardı. Çünkü kendisinin olmayan şeyi bulmak ya da almak dinimizce de haramdır. Allah bizleri harama itecek yanlışa düşürecek duygu ve düşüncelere girdirmekten korusun. İnşallah telefonun sahibi kısa sürede bulunur.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.