""

Bulut’tan KOSGEB’e tepki « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 04:45

Bulut’tan KOSGEB’e tepki

Yozgat Serbest Muhasebeciler Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Ahmet Bulut, nefes kredisi sloganı ile 50 Bin TL faizsiz kredinin ülke genelinde 15 bin kişiye tekabül ettiğini belirterek KOSGEB’in ekonomik sıkıntıda olan esnafı heveslendirdiğini, inisiyatifin bankada olduğunu söyledi.

Bulut’tan KOSGEB’e tepki
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

SMMMO Başkanı Bulut, KOSGEB’e tepkisini şu sözlerle dile getirdi: “Nefes kredisi sloganıyla 50.000 TL faizsiz kredi verilecek diyerek ekonomik sıkıntıda olan esnafı heveslendirip, müracaat için milleti günlerdir çalışmayan internet sitesi başında bekçi eden KOSGEB lütfen internet sitenizi işler hale getirin. Kredi Türkiye genelinde 15.Bin kişiye verilecektir.
Krediyi verip vermemekteki kararmüracaat edilen bankanın inisiyatifindedir.
KOSGEB, sadece kullanılan kredinin faizini karşılamakla yükümlüdür. Müracaatın ne zaman sona ereceğini lütfen söyleyin. Bankalar ve kOSGEB , müracaat eden esnafa gidin muhasebeciniz işlemlerinizi yapsın demek yerine bilgilendirmede yardımcı olmalı.
Mali müşavir arkadaşlar hiç bir kurumun elemanı değildir” diye tepkisini dile getirdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.