""

Çamlık Gazetesi yeni bürosu açıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 11:09

Çamlık Gazetesi yeni bürosu açıldı

Yozgat Çamlık Gazetesi yeni bürosu düzenlenen törenin ardından kurban kesimi ve okunan dualarla açılışı gerçekleştirildi.

Çamlık Gazetesi yeni bürosu açıldı
Son Güncelleme :

28 Kasım 2017 - 7:00

Aşağı Nohutlu Mahallesi Yüzbaşı Bahattin Çokdeğerli Caddesi, Zafer İş Merkezi Kat: 5, Numara 9’daki gazetenin yeni bürosunun kurban kesimi ve dualarla yapıldı.
Gazetenin büro açılışına, Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, Yeniufuk Gazetesi sahibi Bekir Çaylak, Yozgat Haber Gazetesi Başyazarı Ali Açıkgöz, Günaydın Gazetesi sahibi Sinan Çelik, Günaydın Gazetesi Yazarı Hüseyin Koç, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ferhat Açıkgöz, İleri Gazetesi Muhabiri ve Köşe Yazarı Mustafa Teker, Anadolu Ajansı Yozgat Büro Temsilcisi Ömer Ertuğrul, İhlas Haber Ajansı Yozgat Temsilcisi Bahadır Muhlis Gökgül, Doğan Haber Ajansı Yozgat Temsilcisi Harun Gökçeoğlu, Yeniufuk Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ferhat Özer, Sayfa Editörü Alpaslan Demir, Yozgat Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Büşra Nur Uyar, Yozgat Haber Gazetesi muhabiri Kadir Can Ünal, Yozgat Hakimiyet Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erol, Yozgat Hakimiyet Gazetesi muhabiri Oğuz Bahçeli, Valilik Basın ve Halkla İlişkiler personeli Özkan Yüksel ve Yakup Salman, İÇAN Yozgat Temsilcisi Sibel Yıldırım, Yozgat İşitme Cihazları Satış ve Uygulama Merkezi Sahibi Harun Yılmaz, Yozgat Gazetesi Muhabiri Erdoğan Budak, gazetemiz köşe yazarlarından Mustafa Koç, Kemal Emre Akdere katıldı.
Çamlık Gazetesi sahibi Zafer Özışık, Yozgat Çamlık Gazetesi’nin tüm mesaisini Yozgat için harcayan, Yozgat özelinde yayın yapan bir anlayışla görevini yerine getireceğini söyledi.
Özışık, Yozgat’ta basın-yayın sektöründe vasıflı gazete olarak yer alan Çamlık Gazetesi’nin Allah’ın izni, Yozgatlının desteği ile büyüyeceğini belirterek, “Bizim değil, sizin gazetenizin sorumluluğunu üstlenmiş olmanın gayreti ile görevimizi yerine getireceğimizi öncelikle belirtmek istiyorum. Çamlık Gazetesi, her şeyden önce Yozgat’ın bir aynası, yansıması olacak. Sizden aldığını size en sade, en doğru, en tarafsız bilgilerle sunacak. Doğrularımızın olduğu gibi sizler adına yaptığımız eleştirilerin de kaynağı olacak. Yozgat’ın bizden okuyacaksınız dersek abartmış olmayız. Bu anlamdı 27 Kasım, bir milat, bir yenilenme hareketinin tarihi olacak. Yozgat Çamlık Gazetesi bizim değil tüm Yozgat’ın gazetesi. Allah çıktığımız bu yolda hayırla yürümeyi nasip etsin” diye konuştu. Yapılan dualar ve kurban kesiminin ardından Yozgat basınının temsilcileri Çamlık Gazetesi’nin yeni bürosunu ziyaret etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.