""

ÇEDAŞ, güvenli şehirler için aydınlatmaya önem veriyor « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 15:57

ÇEDAŞ, güvenli şehirler için aydınlatmaya önem veriyor

Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ) Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’ı ziyaret etti. Ziyarette ÇEDAŞ’ın çalışmaları hakkında bilgiler veren Akboğa, modern ve güvenli şehirler için ‘Her Sokak Aydınlık’ projesini hayata geçirdiklerini belirterek kentte huzur ve güven ortamının oluşturulması ve sürdürülmesi için üzerlerine düşen görevi yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini söyledi.

ÇEDAŞ, güvenli şehirler için  aydınlatmaya önem veriyor
Son Güncelleme :

04 Ekim 2017 - 7:00

ÇEDAŞ Genel Müdürü Ahmet Sait Akboğa, İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. ÇEDAŞ Sistem İşletme Direktörü Özgür Alpaslan ve Kurumsal İletişim Müdürü Kazım Şeker’in de hazır bulunduğu ziyarette Akboğa, Emniyet Müdürü Aydoğan’ı tebrik ederek yeni görevinde başarılar diledi.
ÇEDAŞ’ın çalışmaları hakkında bilgiler veren Akboğa, müşteri odaklı hizmet anlayışı hareket ettiklerini belirterek müşteri memnuniyetinin artırılması amacıyla kentteki tüm kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde olduklarını söyledi.
Elektrik enerjisinin tüketicilere sağlıklı bir şekilde iletilebilmesi için yürüttükleri çalışmalara da değinen Akboğa,”Bakım, onarım çalışmaları, saha, tesis ve teknoloji yatırımlarımız sayesinde elektrik kesintilerini ve arızalarını kısa sürede gidererek hizmet kalitemizin standardını yükselttik. Her Sokak Aydınlık projemiz ile hizmet bölgelerimizdeki cadde ve sokak aydınlatmalarında yaşanan sorunları minimize ederek daha iyi seviyelere geldik. Aydınlatma taleplerini hızlı bir şekilde karşılayarak tüketicilerimizin memnuniyetini üst noktalara taşımaya devam ediyoruz. Aydınlatma çalışmalarımız ile hizmet bölgemizdeki kentlerde modern ve güvenli bir yaşam alanı oluşturmayı hedefliyoruz. Bu kapsamda 2017 yılı içerisinde sorumluluk bölgemizdeki Sivas, Tokat ve Yozgat illerinde 50 bin armatürü yenilemiş olacağız” diye konuştu. İl Emniyet Müdürü Kenan Aydoğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, tüm kurum ve kuruluşlar ile iletişim halinde olarak Sivas’ın huzur ve sükuneti için çalışacaklarını söyledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.