""

ÇEDAŞ’tan Yozgat Şehir Hastanesi’ne büyük destek « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 11:36

ÇEDAŞ’tan Yozgat Şehir Hastanesi’ne büyük destek

Daha önce Sivas Numune Hastanesi için ÇEDAŞ Genel Müdürlük arazisinden 150 bin m2 alanı Sağlık Bakanlığı’na tahsis eden ÇEDAŞ, Yozgat Şehir Hastanesi için yapılan alternatif yol çalışmasında da 2 bin 440 m2 alanı belediyeye tahsis etti.

ÇEDAŞ’tan Yozgat Şehir  Hastanesi’ne büyük destek
Son Güncelleme :

24 Aralık 2016 - 7:00

Yozgat Şehir Hastanesi’nin enerji altyapısında da imzası olan ÇEDAŞ, 2017 sonuna kadar hastane bölgesine toplam 2 milyon liralık yatırım yapmış olacak
Elektrik dağıtım lisansına sahip olduğu Sivas, Tokat ve Yozgat’ta vatandaşların daha iyi hizmet alması için kamu kurumları ile çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdüren Çamlıbel Elektrik Dağıtım A.Ş. (ÇEDAŞ), Yozgat’ta yapımı tamamlanan 475 yataklı yeni şehir hastanesine ulaşım kolaylığı sağlayacak alternatif yol çalışmasına destek oldu. Yakın zamanda hizmete açılması planlanan hastaneye ulaşımı kolaylaştırmak için Yozgat Belediyesi tarafından yürütülen 25 metre genişliğindeki şehir hastanesi bağlantılı alternatif yol çalışması ile ilgili gelen talebi değerlendiren ÇEDAŞ, Yozgat İl İşletme Müdürlüğü önünden geçecek yola kendi arazisinden 2 bin 440 m2 alan tahsis ederek kamu hizmetinin sürdürülmesine katkı sağladı.
ÇEDAŞ’TAN YOZGAT ŞEHİR HASTANESİ İÇİN 2 MİLYON TL’LİK YATIRIM
ÇEDAŞ ayrıca 2016 yılı içerisinde Yozgat Şehir Hastanesi’nin 12 MW’lık enerji altyapısı için 540 bin TL yatırım yaptı. Bu yatırımla yeni hastaneye 1 adet elektrik dağıtım merkezi ve 1 adet Modüler Hücreli Mono Blok Beton Köşk kurulumu gerçekleştirildi. 2017 yılında Yozgat Şehir Hastanesi için 1 milyon 500 bin TL’lik yatırım planı daha yapan ÇEDAŞ, hastane bölgesinde yer altı ve aydınlatma tesislerine yönelik çalışma yapacak.
“ÇEDAŞ ÜZERİNE
DÜŞEN GÖREVİ
YERİNE GETİRİYOR”
ÇEDAŞ’ın tüketicilerine kaliteli, kesintisiz ve sürekli enerji sağlama çalışmalarının yanı sıra vatandaşların hayatını kolaylaştıracak yatırım ve çalışmalara da destek olduğunu belirten ÇEDAŞ Yozgat İl İşletme Müdürü Mustafa Yılmaz, “Elektrik dağıtımı noktasında tüketici memnuniyetini öncelikli amaç edinen şirketimiz, aynı zamanda kamu hizmetlerinin sürmesine yönelik çalışmalara paydaş olarak vatandaşlarımızın daha iyi hizmet alması için çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda hizmete girecek yeni şehir hastanesine ulaşım kolaylığı sağlayacak alternatif yol projesi için elimizi taşın altına koymayı bir sorumluluk kabul ettik. Hem vatandaşlarımızın ulaşımla ilgili mağduriyetinin giderilmesine katkı sağlamak hem de Yozgat’ın trafik sorununa çözüm olacak bu projeye destek olduk” değerlendirmesinde bulundu.
Şehir hastanesine ulaşımı sağlayacak alternatif yol ile ilgili çalışmalarda ÇEDAŞ’ın üzerine düşen görevleri yerine getirdiğini ifade eden Yılmaz, 2017 yılında yapılan planlama kapsamında yoldaki elektrifikasyon ve aydınlatma çalışmalarını da tamamlayacaklarını kaydetti.
ÇEDAŞ daha önce de Sivas’ta yapılan Yeni Numune Hastanesi için Genel Müdürlük arazisinden 150 bin m2 alanı Sağlık Bakanlığı’na tahsis ederek vatandaşların daha iyi sağlık hizmeti alması için önemli bir adım atmıştı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.