""

Çekerek Belediyesine yeni arazöz aracı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 15:38

Çekerek Belediyesine yeni arazöz aracı

Çekerek Belediyesi yeni aldığı arazöz aracını belediye bünyesinde hizmete soktu.

Çekerek Belediyesine yeni arazöz aracı
Son Güncelleme :

24 Ocak 2017 - 7:00

Belediye Başkanı Bedrettin bozkurt, yaptığı açıklamada, göreve geldikleri günden bu yana önemli projeleri gerçekleştirdiklerini belirtti, Bozkurt, “İlçemizin yaşanılır örnek bir şehir olması için gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 5,.nci yeni arazöz aracımızı belediyemize kazandırdık. Bu kazandırdığımız borçsuz (hibe) 5. Aracımız oldu.”dedi.
Belediye araçlarının eski ve sürekli masraf çıkardığını kaydeden Bozkurt, “Belediyemiz araçlarımız genelde 25-30 yıllıktı. Hiç yeni aracımız yoktu. Bakımlarını yaptırmaya kaynak bulmakta zorlanıyorduk. Tüm araçlarımızı hem de hiç borçlanmadan yeniliyoruz. İlçe belediyemiz tarihinde ilk defa borçlanmadan 5 araç temin ettik.
Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. İlçemize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.