""

Çekerek-Eymir yolu karayolları yol ağına alındı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 10:46

Çekerek-Eymir yolu karayolları yol ağına alındı

AK Parti Yozgat Milletvekili ve Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Yusuf Başer, 28 kilometrelik Çekerek-Eymir yolunun karayolları yol ağına alındığının müjdesini verdi.

Çekerek-Eymir yolu karayolları yol ağına alındı
Son Güncelleme :

16 Mayıs 2017 - 7:00

Çekerek-Eymir karayolunun Ulaştırma Bakanlığı tarafından karayolları yol ağına alınmasıyla ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Başer, Yozgat’ta yolların standardının yükseltilmesi için yoğun gayret içerisinde olduklarını söyledi. Daha önce Aydıncık-Eymir yolunun da karayolları ağına alındığını hatırlatan Başer, 28 kilometrelik Çekerek-Eymir yolunun da yapılmasıyla bu güzergahtaki ulaşım standartlarının yükseleceğini belirtti.
Yozgat-Ankara karayolunun tamamlanma aşamasında olduğunu da ifade eden Başer, Yozgat’ı hem kara hem demir hem de havayoluyla buluşturarak cazibe merkezi haline getireceklerini vurguladı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.