""

Çekerek İlçe Zümre Başkanları toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

17 Nisan 2024 - 01:33

Çekerek İlçe Zümre Başkanları toplantısı yapıldı

Yozgat’ın Çekerek İlçesinde, “İlçe Zümre Başkanları Toplantısı” yapıldı.

Çekerek İlçe Zümre Başkanları toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

16 Eylül 2017 - 7:00

Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen toplantıya, Çekerek Kaymakamı Evren Çakır, İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
İlçe Milli Eğitim MüdürüZeki Akkan, toplantıda yaptığı açılış konuşmasında öğretmenlik mesleğinin bir nevi Peygamberlik mesleği olduğunu ve bu sebeple öneminin kat ve kat arttığını söyledi.
Ayrıca bütün öğretmenlerin görevlerine sadakatle bağlı kalmalarının ülkenin ve toplumun geleceğine sağlayacağı katkıya vurgu yapan Akkan, “ Çekerek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak öğretmenlerimiz açısından gerçekten şanslıyız. Çünkü hep genç ve dinamik beyinlerle çalıştık. Bu sayede de eğitim kalitesinde sürekli sıçrama yaparak devam ettik.Bu vesile ile öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı’ nın tüm eğitim camiası adına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”dedi.
Çekerek Kaymakamı Evren Çakır,da yaptığı konuşmada öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Çakır, “Öğretmenliğin kesinlikle para için yapılacak bir meslek değil, fedakarlık ve özveri gerektiren bir gönül mesleğidir. Öğretmenlerimiz bayrağımızın dalgalandığı her yerde görev yapan bireyler olması sebebiyle tıpkı kaymakamlar ve doktorlar gibi kutsal bir mesleğin icra ediyorlar. Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ve milletimizin birliğinde öğretmenlerimizin görev yerlerinde oynayacakları rol son derece önemlidir. Bu vesile ile yeni eğitim öğretim yılı’nın tüm eğitim camiası ve ülkemiz adına hayırlı uğurlu olması diliyorum.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.