""

Çekerek’i ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

28 Nisan 2024 - 22:42

Çekerek’i ziyaret etti

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken beraberinde İstanbul Çekerek ve Köyleri Dayanışma Dernek Başkanı Gökhan Başlamak ile birlikte Çekerek’i ziyaret etti. Heyet Çekerek Millet Behçesi ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çekerek’i ziyaret etti
Son Güncelleme :

21 Ağustos 2022 - 17:02

İstanbul Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken beraberinde İstanbul Çekerek ve Köyleri Dayanışma Dernek Başkanı Gökhan Başlamak ile birlikte Çekerek’te bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.
Çekerek belediye Başkanı Eyyup Çakır ziyaret sonrası yaptığı açıklamada “Bugün Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Akkan Bey, Ak Parti Teşkilat mensuplarımız, Belediye Meclis Üyelerimiz ve İstanbul Çekerek ve Köyleri Dayanışma Dernek Başkanı Gökhan Başlamak Bey ile birlikte İstanbul Eyüp Belediye Başkanımız Sayın Deniz Köken Beyi ilçemizde ağırladık. Millet Bahçesi ve belediye ziyaretimiz sonrasında ilçe merkezinde bulunan esnaflarımıza hayırlı bol kazançlar dileklerimizi ilettik.” ifadelerini kullandı.
Eyüp Belediye Başkanı Deniz Köken ise; “Yiğidin harman olduğu diyar Yozgat Çekerek’ten Eyüpsultan’a bol bol selam götürüyorum” dedi. / Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.