""

Çekerek’te “Eğitim çalışanları için proje geliştirme semineri” « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:12

Çekerek’te “Eğitim çalışanları için proje geliştirme semineri”

Çekerek Eğitim Bir Sen Sendikası İlçe Temsilciliği tarafından “Eğitim Çalışanları için Proje Geliştirme Semineri” düzenlendi.

Çekerek’te “Eğitim çalışanları  için proje geliştirme semineri”
Son Güncelleme :

06 Aralık 2016 - 7:00

Çekerek Öğretmenevi Toplantı Salonu’nda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Bozok Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. MustafaBöyükata katılırken, yine bozok üniversitesi öğretim üyeleri, ilçede görev yapan okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.
Fen Edebiyat Fakültesi Dekan Prof. Dr. Böyükata, yaptığı konuşmada bu tür seminerlerin önemli olduğunuvurguladı. Prof. Dr. Büyükata, “Öteden beri gönüllü eğitim etkinliklerini pek çok kez değişik yerlerde verdiğimiz oldu. Özelde Yozgat ve ilçelerinde yaygın biçimde ve sürekli gerçekleştirmeyi arzu ediyorum. Fakat bunu her zaman gerçekleştirmek mümkün olamıyor. Bir sendika temsilciliğinin bunu önemseyip Çekerek’te hayata geçirmiş olması bir ilk ve bunu çok anlamlı buluyorum. Yöre açısından olumlu yansımalarının olacağı muhakkaktır. Bu etkinliğin bilgi aktarımı ve paylaşımı, yeni tekniklerin öğrenilmesi, birlikte düşünme gibi kazanımları yanında sosyalleşme, kaynaşma ve yakınlaşmaya da çok olumlu katkıları olmaktadır. Düzenlenmesinde emek verenleri ve benimle birlikte eğitmenlik yaparak gönüllü katkı veren akademisyen hocalarımı yürekten kutluyorum” dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan’da seminerin önemine değindi. Akkan, “Bu tür etkinliklerin çoğu zaman yorucu geçtiğini ve katılımcıları sürekli canlı ve aktif tutmanın zor olduğunu biliyoruz. Ancak bu eğitimde yoğun ve yorucu bir gün yaşanmasına karşın bütün katılımcıların gün sonunda da aktif kalmış olduklarını görmek, programın ne kadar etkili ve ilgi çekici olduğunu da göstermektedir. Bu tarz çalışmaların devam ettirilmesi gerekir.”diye konuştu.
Çekerek Eğitim -Bir -Sen Sendikası Başkanı Cafer Pusmaz ise Prof. Dr. Büyükata’ya teşekkür ederek şunları kaydetti: “Bu eğitimleri alan personelin elde edecekleri tecrübelerle, ilçenin, ilin, bölgenin ve nihayetinde ülkenin eğitim anlamında kalkınmasına katkı vermiş olacaktır.
Proje hazırlama seminerinin düzenlenmesinde emek veren yönetim kuruluna, katılımcılara ve eğitmenlere teşekkür ediyorum. Seminer süresince dikkatleri dağılmadan katılımcılar hep dinamik kaldılar.
Ümit ediyorum güzel sonuçların ortaya çıkmasına vesile olur”
Seminerin sonunda protokol üyeleri tarafından günün anısına Prof. Dr. Büyükata’ya teşekkür belgesi takdim edildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.