""

ÇELİK, GELECEĞİN YÖNETİCİLERİ İLE BULUŞTU « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 06:53

ÇELİK, GELECEĞİN YÖNETİCİLERİ İLE BULUŞTU

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Sinan Çelik Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İşletme bölümü birinci sınıf öğrencileriyle buluşarak tecrübelerini paylaştı.

ÇELİK, GELECEĞİN  YÖNETİCİLERİ İLE BULUŞTU
Son Güncelleme :

12 Aralık 2016 - 8:37

Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Meclis Başkanı Sinan Çelik Bozok Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde İşletme bölümü birinci sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Öğrencilere tecrübeleri ve iş dünyası hakkında bilgi veren Çelik, öğrencileri Ticaret ve Sanayi Odası’na davet etti. Çelik, toplumun ve ailelerinin öğrencilerden beklentileri olduğunu ve öğrencilerin de bu beklentilere ülkelerine faydalı birer birey olarak cevap verebileceğini aktardı. Geleceğin yöneticilerinin şu an üniversite sıralarında hayata hazırlandıklarını kaydeden Çelik, “Geleceğin yöneticileri sizler olacaksınız. Beklentilere çalışmalarınızla cevap verin. Sizler sadece birer işletme mezunu olarak kalmayacaksınız, bu gün günümüzde ve Yozgat’ta iyi yöneticilere ihtiyaç var ve bu ihtiyacı sizler karşılayacaksınız” ifadelerini kullandı.
UYGULAMA ŞART
Öğrencilerin aldıkları eğitimin yanında bazı işletmelere giderek, okulda öğrendiklerini pratiğe dökmelerinin önemine işaret eden Çelik, “Sizler okulda aldığınız eğitimin yanında bir esnafa veya işetmeye giderek edindiğini bilgileri pratiğe dökerek iş hayatına şimdiden atılabilir, tecrübe edinebilirsiniz. İyi bir yönetici olmak için işin tabanına inmeniz gerekiyor” şeklinde konuştu. Çelik, Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman öğrencilere destek vereceklerini belirterek, “Biz TSO olarak siz öğrenci kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı oluruz. Emin olun sizler çok şanslısınız. Bunun sebebi de şuan birinci sınıfta olmanız. Çünkü son sınıf öğrencisi olmuş olsaydınız belki bugün burada konuştuklarımız için geç kalmış olabilirdik. Şimdi temel yeni atılırken bizlerde buna katkı sağlamaya çalıştık” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.