""

Çelikel: Korsan emlakçıların takipçisi olacağız « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:21

Çelikel: Korsan emlakçıların takipçisi olacağız

Yozgat Emlakçılar Derneği Başkanı ve Yaşam Emlak sahibi Asım Çelikel, ilde son günlerde piyasalarda korsan emlakçıların adının dolaştığını belirterek, devlet memuru olup ta bu işi yapanların korsan emlakçıların takipçisi olacaklarını söyledi.

Çelikel: Korsan  emlakçıların takipçisi olacağız
Son Güncelleme :

21 Aralık 2016 - 7:00

Emlakçılar Derneği Başkanı Asım Çelikel, yaptığı açıklamada, son günlerde emlakçılıkla uğraşanlar arasında memurlarında olduğu yönünde kendilerine bilgi geldiğini belirterek bu gibi kişilerin tespit edilmesi halinde cezai işlemle karşılaşabileceklerini ifade etti.
Çelikel, şunları kaydetti: “İlimizde emlakçılık başlı başına bir sektör haline geldi. Onlarca emlakçı bu işten evinin kazancını geçimini sağlıyor. Üyelerimizle birlikte bu sektörün daha profesyonel bir şekilde faaliyetini sürdürmesi için bizlerde birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnsanlar ancak severek yaptığı işte başarılı olabilir. Eğer kendisi devlette memur veya işçi ve kendisine ek gelir olsun diye kendi yada başkası üzerinden bu sektörde iş yapıyorsa kusura bakmasın bu geçimini bu işten kazanan bütün emlakçı arkadaşlarımıza saygısızlık olur. Buna dernek olarak ne biz nede üyelerimiz müsaade etmeyiz”dedi.
Bazı kurumlar tarafından kurs düzenlenerek emlakçılık sertifikası verildiğine dikkat çeken Çelikel, “İlimizde emlakçılık bir sektör haline geldi. Halk Eğitim Merkezi buna yönelik emlakçılık kursu açıyor. Bu kursu açarken en azından bizlerle istişare ederek açmaları daha uygun olur. Diğer türlü ilimizdeki bütün emlakçılara zarar verir. Çünkü arz talep meselesi, insanlar bu işi kolay zannedip masraf ederek iş yeri açıyor 3-5 ay sonra kapatmak mecburiyetinde kalıyor. Bunların iyi bir şekilde ele alınıp değerlendirilmesi için derneğimizle irtibatlı olarak hareket edilmesi daha uygun olacaktır. Bu konuda gerek Yozgat Belediye Başkanlığımız, gerekse Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz bizlerin fikirlerini de alarak hareket etmeleri daha uygun olacaktır.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.