""

Cenker Doğan: Hedefimiz Avrupa’da mücadele etmek « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 14:06

Cenker Doğan: Hedefimiz Avrupa’da mücadele etmek

Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Bozokspor Kulübü Başkanı ve Hentbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cenker Doğan, hedeflerinin Avrupa kupalarında mücadele etmek olduğunu söyledi.

Cenker Doğan: Hedefimiz  Avrupa’da mücadele etmek
Son Güncelleme :

17 Şubat 2017 - 7:00

Yozgat’ta görev yapan yerel ve ulusal ajans temsilcileri ile Desti Restoran’da bir araya gelen Bozokspor Kulübü Başkanı Cenker Doğan, takımın son durumu ve kentin Hentbol’a olan ilgisini değerlendirdi. Bozokspor Hentbol takımının Yozgatlıların takımı olduğunu ve Yozgat’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını belirten Doğan, bu anlamda kendilerine en büyük desteği kentte görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcilerinin verdiğini ifade etti.
Ligi’n 17. haftasında kendi evlerinde Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor’u 20-18 mağlup ettiklerini hatırlatan Doğan, Bozokspor’un lige renk kattığını belirtti.
Ligin 18. haftasında deplasmanda Aziziye Belediyesi Termalspor ile karşılaşacaklarını ifade eden Doğan, “Takımımız sahada en iyi şekilde mücadele eden bir ekibe sahip. Güçlü bir ekipten oluşmuş durumda. Bizim için oyuncu profili, takımını, Yozgat’ı benimseyen, Yozgat için alın teri dökecek, elinden gelenin en iyisini yapacak ve kazanmaya inanmış olması son derece önemlidir. Kazanma arzusunda olan ve bunu gerçekleştirmek için sahada canla başla mücadele eden bir takımımız var. Bu çerçevede Ligi en iyi yerde, en iyi şekilde bitirmeyi hedefliyoruz.” dedi.
Nilüfer Belediyespor galibiyetinin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Doğan, “Son aldığımız galibiyet bizim için çok önemliydi. Bunda Yozgatlı sporseverlerimizin çok büyük katkısı oldu. Yine sahamızda oynayacağımız karşılaşmalarımızda da taraftarımızın daha fazla ilgi göstereceğine inanıyorum. Bu kapsamda Aziziye Belediye Termalspor hazırlıklarımız da devam ediyor. İnşallah oradan da galip şekilde ayrılırız. Gelinen noktada önemli başarılar elde ettik. Ligin vazgeçilmez takımları arasına girdik. Hedefimiz oluşturduğumuz kadroyla Avrupa’ya gitmek istiyoruz.” diye konuştu.
VALİ YURTNAÇ’A VE BELEDİYE BAŞKANI ARSLAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Yozgat’ı Hentbol Süper ligde Bozokspor olarak en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını vurgulayan Doğan, “Şehrimizin Süper ligde takımı var mı var. Bozokspor Hentbol takımı ilimizin adını her yerde duyurmaya çalışıyor. Bu anlamda ilimiz yöneticileri Sayın Valimiz Kemal Yurtnaç ve Belediye Başkanımız Kazım Arslan Bey’e ve Ayrıca Yusuf Başer’e müsabakalara gelip takıma destek olması bizleri ve oyuncularımızı ayrıca mutlu ediyor.
Birlik beraberlik içerisinde hep birlikte takımımızı hak ettiği noktalara taşıyacağız. Bugün basın mensuplarımızla Bozokspor takımımızı konuşma sohbet etmek için bir araya geldik. Sosyal anlamda şehrimizin takımımıza da ihtiyacı var. Çok değil geçmiş yıllarda süper ligde top koşturan Yimpaş Yozgatspor şehrimizin adını dünyaya duyurmuştu.
Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Yozgat deplasmanına çekinerek gelirlerdi. O günleri tekrar yaşamak adına şimdi bunu süper ligde Bozokspor Hentbol takımı olarak biz yapmak istiyoruz. Ligin 19. Haftasında yani 26 Şubat Pazar günü kendi sahamızda Beşiktaş Hentbol takımını konuk edeceğiz. Bu karşılaşmaya da bütün spor severleribekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19