""

Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:43

Çevre düzenleme çalışmaları devam ediyor

Yozgat Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte park ve caddelerde çiçeklendirme çalışmalarına hız verdi.

Çevre düzenleme  çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

30 Haziran 2017 - 7:00

Yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde Yozgat Belediyesi, çiçeklendirme ve çimlendirme çalışmalarına hız vermeye başladı. Belediye ekipleri şehir merkezinde vatandaşların sıklıkla kullandığı caddelere, kaldırım ve yürüyüş yollarına çeşit çeşit çiçek dikiyor.
Yozgat Belediyesi Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, şehrin temizlik ve düzeni kadar çevrenin de çok önemli olduğunu belirterek “Cadde ve park alanlarında vatandaşlarımızın sıklıkla kullandıkları alanlarda çiçeklendirme çalışmalarımız tüm hızla devam ediyor. Her sene olduğu gibi bu yaz da çiçek dikimleri yapıyoruz” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.