""

Çevre illere rol model oluyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 07:55

Çevre illere rol model oluyor

Anne dostu unvanı alan Yozgat Şehir Hastanesi, Akdağmadeni Devlet Hastanesi, Boğazlıyan Devlet Hastanesi ve Sorgun Devlet Hastanesi ile birlikte sayı olarak Yozgat, ülke genelinde 2. sıraya yükseldi.

Çevre illere rol model oluyor
Son Güncelleme :

17 Ağustos 2018 - 11:13

Anne dostu unvanı alan Yozgat Şehir Hastanesi, Akdağmadeni Devlet Hastanesi, Boğazlıyan Devlet Hastanesi ve Sorgun Devlet Hastanesi ile birlikte sayı olarak Yozgat, ülke genelinde 2. sıraya yükseldi.Sivas İl Sağlık Müdürlüğü ekibi, Akdağmadeni, Sorgun Devlet Hastaneleri ve Yozgat Şehir Hastanesini gezerek, yöneticilerle, sağlık çalışanlarımızla fikir alışverişinde bulundu.Örnek rol model olarak Yozgat’a gelmek istediklerini belirten ekip, tek kişilik doğumhane, gebe sınıflarını gezdiler, hastanelerdeki uygulamaları beğendiklerini belirttiler.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Yozgat’ımızın Anne Dostu Hastane sayısıyla 2.sıraya yükselmiş olması bizleri gururlandırdı. Çevre ilimiz olan Sivas ekibinin de rol model olarak ziyaretimize gelmesi de bizi ayrıca onurlandırmıştır. Anne Dostu Hastanemizde emeği geçen tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum “

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.