""

CHP Kadın Kolları’ndan ücretsiz göz tedavisi « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:10

CHP Kadın Kolları’ndan ücretsiz göz tedavisi

CHP Yozgat Kadın Kolları Başkanlığı Yozgatlı vatandaşları ücretsiz göz tedavisi projesiyle Ankara’da tedavi ettiriyor.

CHP Kadın Kolları’ndan ücretsiz göz tedavisi
Son Güncelleme :

02 Ocak 2017 - 7:00

CHP Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu, Ankara’da ismini vermek istemeyen hayırsever bir sağlık kuruluşunun ücretsiz göz muayenesi gerçekleştirdiğini bildirdi.
CHP Kadın Kolları Başkanı Özgür Karslıoğlu, Ankara’da tam donanımlı özel bir hastanenin elli yaş ve üzeri Yozgatlı vatandaşlara ücretsiz göz muayenesi yaptığını belirterek, ismini vermek istemeyen hayırsever bir partilinin kampanyayı organize ettiğini söyledi.
Özgür Karslıoğlu, kampanyayı Çayıralan ilçesinden başlattıklarını ve göz rahatsızlığı duyan vatandaşları ücretsiz taşımayla Ankara’da tedavi ettirdiklerini ifade etti.
Özgür Karslıoğlu, Yozgat’ın tüm ilçelerinde kampanyayı sürdüreceklerini belirterek, “İsteyen tüm vatandaşlarımız bana ulaşarak bu sağlık hizmetinden faydalanabilir.
Hiçbir ayrım gözetmeksizin, tedaviye veya muayeneye ihtiyaç duyan tüm vatandaşlarımıza hayırseverimiz sayesinde yardımcı olacağız” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.