""

CHP’den Yozgat’a özel çalışma « Yeniufuk Gazetesi

17 Mayıs 2024 - 09:27

CHP’den Yozgat’a özel çalışma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar il yönetimi olarak yapacakları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunarak gündem konularını değerlendirdi.

CHP’den Yozgat’a özel çalışma
Son Güncelleme :

30 Mart 2021 - 10:25

CHP İl Başkanı Abdullah Yaşar, ülke geneli ve Yozgat’a dair düşüncelerini bir gazeteye verdiği röportajda değerlendirdi.

Pandemi sürecinin Yozgat’taki siyasi faaliyetlere de etki ettiğini söyleyen Başkan Yaşar, “Pandemi sürecinde istediğimiz noktada değiliz. Biz imkanlarımız dahilinde gerekli tedbirleri alarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yozgat’ta bu sürecin getirdiği bir siyasi boşluk var. Mart ayında 50 Milyon aşı gelecek 20 Milyon yurttaşımız aşılanacak denilirken geldiğimiz noktada söylenen hedeflerin yüzde 10’undayız. Dolayısıyla bu  uzun sürecek bir süreç. Biz de bu kapsamda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Zaten Genel Başkanımız ve Genel Merkezimiz çalışmalarını sürdürüyor. Bende 2 hafta önce Genel Başkanımızı ziyaret ettim. Yozgat’ta 25-30 milletvekilinin katılacağı 2 günlük bir çalışma yapmayı planlıyoruz. Bir gününü ilimizde ikinci gününü ise ilçelerde bulunan bütün esnaflarımızın ve sıkıntıda olan yurttaşlarımızın kapılarını çalıp, dükkanlarını ziyaret edip, ellerini sıkmayı düşünüyoruz. Türkiye genelinde böyle bir çalışma olduğu için biraz zaman alacak. Genel Başkanımızın Yozgat’a karşı ayrı, özel bir ilgisi var. Türkiye’nin her bir iline gittiğinde Yozgat’ın tarımını, bütün sıkıntılarını ve özellikle kokulu mercimeğini gündeme getiriyor. Önceki günlerde Kırıkkale’deydi oradaki konuşmasında da Yozgat’ın kokulu mercimeğinden bahsetti. Dolayısı ile Genel Başkanımız Yozgat’ı çok iyi tanıyor” şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.