""

CHP’li ince, Yozgatlılara “hayır” için seslendi « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 19:01

CHP’li ince, Yozgatlılara “hayır” için seslendi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Partisi tarafından düzenlenen Yozgat Mitinginde partilileri ve vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum halk oylamasında “hayır” oyu kullanmaları için seslendi.

CHP’li ince, Yozgatlılara “hayır” için seslendi
Son Güncelleme :

09 Mart 2017 - 7:00

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Partisi tarafından düzenlenen Yozgat Mitinginde partilileri ve vatandaşlara 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum halk oylamasında “hayır” oyu kullanmaları için seslendi.Cumhuriyet Meydanında düzenlenen miting öncesi polis geniş güvenlik önlemi aldı. CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, yaptığı konuşmada anayasa değişikliğinin halka tam olarak anlatılmadığını belirtti. İnce,  mitingin ardından partilileri selamlayarak, Boğazlıyan İlçesinde düzenlenecek mitinge katılmak üzere alandan ayrıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.