""

Çiçek: AK Parti kurulduğu günden beri Yozgat bize destek verdi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 00:05

Çiçek: AK Parti kurulduğu günden beri Yozgat bize destek verdi

TBMM Eski Başkanı ve AK Parti Ankara Milletvekili Cemil Cemil Çiçek, “AK Parti kurulduğu günden beri Yozgat, bize destek verdi. İnanıyorum ki 16 Nisan’da da desteğiniz devam edecek. Bize verdiğiniz destekler size hizmet olarak döndü.”dedi.

Çiçek: AK Parti kurulduğu  günden beri Yozgat bize destek verdi
Son Güncelleme :

05 Nisan 2017 - 7:00

TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek,memleketi Yozgat’ta Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine ilişkin Cumhuriyet Meydanında düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada 16 Nisan’da yapılacak referandum da “evet” yönünde oy kullanmaları için hemşerilerinden destek istedi.
Türkiye’nin 16 Nisan’da önemli bir karar vereceğini belirten Çiçek, “Öküz altında deve arayanlar var, fitne fesat çıkarmak isteyen çakma siyasetçiler var.” dedi.
Yozgatlılardan 16 Nisan’da “evet” için destek isteyen Çiçek, şunları kaydetti: “İnanıyorum ki 16 Nisan’da da desteğiniz devam edecek. Bize verdiğiniz destekler size hizmet olarak döndü. Sizin başınızı öne eğdirecek hiçbir yanlışlığın hiçbir alçaklığın yanında olmadık. Devlet dediğiniz bir araba. Bu arabanın birçok parçası var. Arabanın her bir parçasını da devlet organı olarak düşünün. Ama bu arabanın en önemli parçası motordur. Motor yoksa, araba yerinden kalkamaz. Devlet arabasının motoru hükümettir. Devlet arabasının motoru yağ yakıyor, su kaynatıyor, bizi yolda bırakıyor ve arkadaki yükü çekemiyor. ya bu motoru rektefiye edeceğiz ya da değiştireceğiz. 16 Nisan’da yapmak istediğimiz şey, devlet arabasının motor sorununu çözmektir. 16 Nisan’da vereceğiz karar, AK Partinin ihtiyacı değil Türkiye’nin ihtiyacıdır. Büyük devletler geleceği önceden görebilir. Gelecek için tedbiri bugünden alır.
Son 50 yıldan ders alarak ‘Evet’ demeliyiz. İstikrarı kalıcı hale getirmek istiyoruz. Bugün millete hizmet edebiliyorsak, 2002’den bu yana gelen istikrarlı hükümetlere borçluyuz. Bu işin teminatı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve onun kurduğu AK Parti ve Başbakanımız Binali Yıldırım’dır. 16 Nisan’da vereceğiniz ‘evet’ oyları, geleceği aydınlık bir Türkiye’nin, güçlü bir devletin, güçlü bir milletin inşaasına hizmet edecek, destek verecektir. İstikrarı şahıslara bağlı olmaktan çıkaracağız. Türkiye, yepyeni bir motorla medeniyet yarışına devam edecek.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.