""

Çiftçi’den söyleşi ve imza günü « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 00:23

Çiftçi’den söyleşi ve imza günü

Bu yıl 53’ncüsü kutlanan Kütüphane Haftası münasebetiyle İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünde Yozgat’ın yetiştirdiği yazar Mustafa Çiftçi söyleşi ve imza günü düzenlendi.

Çiftçi’den söyleşi  ve imza günü
Son Güncelleme :

01 Nisan 2017 - 7:00

Söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtlayan Çiftçi, “İnşallah okur sayısı artar ve kütüphane haftası amacına ulaşır” dedi.
Öğrenciler Çiftçi’ye kitapları ve kitaplarında yer alan karakterler hakkında soru sordular.
Çiftçi ise sorulan sorulara samimiyetle cevap verdi. Yazmanın önemli bir rahatlama yöntemi olduğuna değinen Çiftçi, “ İnsanlar sevdalarını ve aşklarını herkese anlatamazlar. Ama anlatan birilerini gördükleri zaman kendilerinden bir şey bulurlar. Her zaman sizleri eleştirenler olur. Yazdıklarınızı sorgulayanlar olur. Ama aslolan yazmaktır. Eleştirilere çok dikkat ederseniz hareket edemezsiniz. Bu normal yaşantımızda da böyledir. Dolayısıyla yazarken de bu böyledir.
Ama yazmaya devam edersiniz. Eleştiriler her şekilde olur. Anlatmak istediğim şeyler vardı. Bu yüzden yazmaya yöneldim. Çok konuşan bir adam değilim ama sevdiğim insanların yanında çok konuşurum. Konuştuğumda da anlatmayı severim. Yazmak benim için önemli bir anlatma biçimi” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.