""

Çiftçilere budama teknikleri anlatıldı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 09:47

Çiftçilere budama teknikleri anlatıldı

Yozgat Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi ile Sürekli Uygulama ve Araştırma Merkezi (BOSUYAM) tarafından çiftçilere “Bağcılıkta Budama Teknikleri” eğitimi verildi

Çiftçilere budama teknikleri anlatıldı
Son Güncelleme :

30 Mart 2017 - 7:00

.Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emine Sema Çetin ve Araştırma Görevlisi Selda Daler tarafından verilen eğitime 42 çiftçi katıldı. Şefaatli ilçesi karanlık dere mevkiinde bulunan bağ arazisinde budama teknikleri eğitim programına Bozok üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Şefaatli Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Neslihan Topsakal’da katıldı. Seminerde, bağ budaması ve terbiye sistemleri, bağcılığın ekolojik istekleri, bağda sulama teknikleri, mekanizasyon uygulamaları, bağ hastalık ve zararlılarıyla mücadele konularında teknik bilgiler verildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.