""

Cihangir, dua bekliyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 01:16

Cihangir, dua bekliyor

Yozgat Belediyesinin sevilen personeli Metin Cihangir, sabah işe yaya olarak giderken bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralandı.

Cihangir, dua bekliyor
Son Güncelleme :

18 Kasım 2016 - 7:00

Hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Cihangir, sevenlerinin duasını bekliyor.
Yozgat Belediyesinde yaklaşık 12 yıldır başta özel kalem ve çeşitli birimlerinde görev yapan Metin Cihangir (43), kişiliği, karakteri ve çalışkanlığı ile başta belediye başkanı olmak üzere birim müdürleri ve mesai arkadaşlarının da takdirini kazanmıştı.
Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Cihangir’in durumunun ağır olduğu öğrenildi. Acı olayı öğrenen Cihangir ailesi ve belediye personeli hastaneye koştu. Belediye Başkanı Kazım Arslan’da hastaneye gelerek durumu hakkında doktorlardan bilgi aldı. Hastanede Cihangir ailesi ve mesai arkadaşları Metin Cihangir’den gelecek iyi haber için umutlu bekleyişini sürdürüyor. Yeniufuk Ailesi olarak Metin Cihangir’e acil şifalar diliyor, kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.