""

Cihangir, dualarla son yolculuğuna uğurlandı « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 16:52

Cihangir, dualarla son yolculuğuna uğurlandı

Yozgat Belediyesinin sevilen personeli Metin Cihangir (45), önceki gün sabah işe yaya olarak giderken bir otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanmış ve tedavi gördüğü hastanede akşam saatlerinde yaşamını yitirmişti. Cihangir’in cenazesi Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

Cihangir,  dualarla son yolculuğuna uğurlandı
Son Güncelleme :

19 Kasım 2016 - 7:00

Metin Cihangir’in cenazesi hastane morgundan alınarak önce kendi evine götürülerek ailesinden helallik alındı. Daha sonra uzun yıllar görev yaptığı Yozgat Belediyesi önüne getirilerek burada mesai arkadaşları ve belediye çalışanlarından da helallik alındı. Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu, Metin Cihangir’in elim bir kaza sonucu hayatını kaybetmesinin derin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Cihangir için herkesten helallik istedi. Karslıoğlu, personelleri merhum Cihangir’den alacağı olanlar içinde belediye muhasebesine müracaat etmelerini istedi.
Belediye önündeki törenin ardından Cihangir’in cenazesi Çapanoğlu Büyük Camiye götürüldü. Burada Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cihangir’İn cenazesi Sarıtopraklık Mezarlığında toprağa verildi. Yozgat Belediyesinin çeşitli birimlerinde yaklaşık 13 yıldır çalışan Metin Cihangir’in çalışma masası da boş kaldı. Dürüst, çalışkan kişiliği ile de herkesin sevgisini kazanan Cihangir’in vefatı, ailesi kadar çalışma arkadaşlarını da yasa boğdu. Mesai arkadaşları bu sabah görev yaptığı İnsan Kaynakları Müdürlüğü birimindeki masasının üzerine gül ve karanfil bırakarak gözyaşlarını tutamadılar.
Belediye Başkanı Kazım Arslan’da sosyal paylaşım sitesinde yaptığı açıklamada üzüntüsünü dile getirdi. Cenaze namazına Cihangir ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç, AK Parti milletvekilleri Yusuf Başer ve Ertuğrul Soysal, AK Parti İl Başkanı Harun Lekesiz,Yimpaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Nurdoğan, Hizmet İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, cami cemaati ve çok sayıda vatandaş katıldı. Evli olan Metin Cihangir’in 3 kız ve bir erkek olmak üzere dört çocuğunun olduğu öğrenildi.

 

metin-small

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.