""

Cildiye Uzm. Dr. Gözde Gökçek özel kliniğinde hizmete başladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:31

Cildiye Uzm. Dr. Gözde Gökçek özel kliniğinde hizmete başladı

Yozgat’ta tüm cilt hastalıklarının tanı ve tedavisi, aynı zamanda uzman doktor gözetiminde her türlü kozmetik işlemlere yönelik hizmet verecek olan Cildiye Uzmanı Dr. Gözde Emel Gökçek, özel kliniğinde hasta kabulüne başladı.

Cildiye Uzm. Dr. Gözde Gökçek özel kliniğinde hizmete başladı
Son Güncelleme :

20 Eylül 2021 - 18:34

Yozgat’ta Atalay İş Merkezinde özel muayenehanesini açan Uzm. Dr. Gözde Emel Gökçek, yaptığı açıklamada mantar hastalıkları, sedef hastalığı, egzema, akne ve diğer birçok cilt hastalığının tedavisi; bunlarla beraber botoks, dolgu, mezoterapi, prp, altıniğne radyofrekans lazer tedavisi, saç dökülmesi için kişiye özel planlanmış tedavileri yapmak üzere kliniğinde hizmet vermeye başladıklarını söyledi.
Uzm. Dr. Gökçek, “Kliniğimizde tüm cilt hastalıklarının tanı ve tedavisine yönelik hizmetler vermekteyiz. Mantar hastalıkları, sedef hastalığı, ergenlik sivilceleri, egzamalar, sifiliz, genital siğil gibi zührevi hastalıklar, iyi huylu ve kötü huylu olabilen deri tümörlerinin teşhis ve tedavisi, doğum lekeleri, saç dökülmeleri, ilaç alerjileri, kurdeşen (ürtiker) tedavisi ve nedenlerinin araştırılması, güneş alerjisi ve tedavisi, ağız içi hastalıkların tedavisi, Behçet hastalığı, aft, dil mantarı ve diğer hastalıklarının tedavisi, genetik geçişli deri hastalıkları, siğil, et benleri ve molluskum, tırnağın mantar hastalıkları, tırnak kalınlaşmaları, tırnak batması ve diğer tırnak hastalıkları, deride yağlanma, kepeklenme gibi rahatsızlıkların tanı ve tedavisine yönelik hizmet vermekteyiz. Aynı zamanda son zamanlarda daha da sık yapılmaya başlanan ve toplum tarafından da çokça talep edilen botoks, dolgu uygulamaları, saç ve cilt mezoterapileri, prp tedavileri, nem aşısı, gençlik aşısı, akne izleri, ciltteki çatlaklar, lekeler, ince kırışıklıklar gibi birçok ayrı şikayet için kullanılabilen ve sadece hekim tarafından yapılması uygun olan altıniğne lazer tedavileri ve profesyonel cilt bakımları da kliniğimizde yapılmaktadır. Muayenelerimiz bugün itibari ile başladı. Pandemi nedeniyle hassas ve maske&mesafe önlemlerine dikkat edilmesi gereken bir dönemde olduğumuz için sade bir açılış gerçekleştirdik. Hastalarımızı Lise Caddesi Atalay İş Merkezindeki Kliniğimize bekliyoruz.” diye konuştu./ Ferhat ÖZER

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
Elmas Bozyiğit 4 Ocak 2023 / 20:25 Cevapla

Randevu için telefon numarası alabilirmiyim

Elmas Bozyiğit 4 Ocak 2023 / 20:26 Cevapla

05466625045 mesaj atabilirsiniz

Zehra ışıklı 27 Ocak 2023 / 16:35 Cevapla

Randevu için telefon numarası alabilirmiyim

Mehmet keser 2 Şubat 2023 / 11:39 Cevapla

Renduvu için TLF no vere bilirmisin

Salih büyükkeskin 16 Mart 2023 / 22:25 Cevapla

Emel hanım şimdi nerde hizmet veriyonuz