""

Çilibiş: Çok yararlı bir kamp dönemi geçirdik « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 01:59

Çilibiş: Çok yararlı bir kamp dönemi geçirdik

Yozgat Birinci Amatör Küme A Grubunda şampiyonluk mücadelesi veren Sorgun Belediyespor yöneticisi Fatih Çilibiş, çok yararlı bir kamp dönemi geçirdiklerini ve ikinci yarıya hazır olduklarını söyledi.

Çilibiş: Çok yararlı bir  kamp dönemi geçirdik
Son Güncelleme :

21 Ocak 2017 - 7:00

5 Ocak Perşembe günü Antalya Belek Limak Atlantis De Luxe Hotel and Resort‘da ikinci yarı hazırlıklarına başlayan Sorgun Belediyespor’un kamp çalışmalarını değerlendiren Çilibiş, ikinci yarıya daha güçlü ve daha hazır bir takımla girecekleri bilgisini verdi.
Kamp ortamında her şeyin çok güzel olduğunu vurgulayan Çilibiş, kamp boyunca oyuncuların Hoca Mustafa Arslan yönetiminde sıkı bir çalışmaya tabi tutulduklarını ifade etti.
Kamp yaptıkları otelde sabahları fizik, kondisyon, öğleden sonraları ise, teknik, taktik çalışmaları yaptıklarını belirten Çilibiş “Bu yıl Yozgat Birinci Amatör Küme’ye yeni bir statü getirildi. Bu statünün bizler açısından daha iyi olduğunu düşünüyorum. Çünkü, daha önceki statüde, düşme korkusunu atlatan takımlar deplasmanlara gelmiyorlardı. Bu da şampiyonluk mücadelesi veren takımların hem oyuncularını, hem de taraftarlarını kötü etkiliyordu.
Bu yıl plaf off sistemi getirildi. Bu sistemin performansımızı olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Bunun için Antalya Belek’te 10 günlük bir kamp dönemi geçirdik. Hedefimiz, play off maçlarının hepsini kazanıp, şampiyon olmak. Sonra da yeniden Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmek” dedi.
2 HAZIRLIK MAÇI YAPTIK
Kamp dönemlerinin futbolcular açısından zor geçtiğini, ancak daha sonra meyvelerini toplamak adına güzel bir çalışma ortamı sunduğuna dikkat çeken Çilibiş şunları kaydetti:
“Antrenmanlarda oyuncularımız ellerinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyorlar. Gerek fizik kondisyon, gerekse teknik taktik ağırlıklı yaptıkları çalışmaların yararlarını kamp dönemi boyunca oynadıkları iki karşılaşmada sahaya yansıttılar. Bizim gibi Aydın’da şampiyonluk mücadelesi veren Kuşadası Belediyespor ve BAL ligi takımlarından Sarayönü Belediyespor ile iki karşılaşma yaptık. Kuşadası Belediyespor’u 1-0 yendik. Sarayönü Belediyespor ile 2-2 berabere kaldık. Her iki karşılaşmada da futbolcularımızı iyi bir performans sergilediler.
İlerleyen dönemlerde takımımızın daha iyi işler yapacağıma inanıyorum.”
8 OYUNCU
TRANSFER ETTİK
Takıma yeni katılan oyuncular olduğunu, bu oyuncuların kamp dönemi boyunca iyi bir uyum göstererek yabancılık çekmediklerini dile getiren Çilibiş “Sezon sonunda inşallah play-off’tan şampiyon olarak çıkacağız. Çok iyi bir takımımız olduğunu düşünüyorum. Yeni transferlerimiz de çok iyi. Hatta gidenlerden daha iyiler. Bu kampta herkes kendi performansını yükseltti. Bu da takımın geneline yansıdı. Play ofların ilk maçıyla bunu taraftarlarımız görecek.
Takımımıza transfer edilen oyuncuların isimlerini daha sonra açıklayacağız.
Şu anda onların lisans işleriyle uğraşıyoruz. Lisansları çıkar çıkmaz açıklayacağız. Antalya kampımızın ardından Sorgun’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19