""

Çocuk Endokrinoloji Hekimi Hasta kabulüne başladı « Yeniufuk Gazetesi

27 Temmuz 2024 - 05:19

Çocuk Endokrinoloji Hekimi Hasta kabulüne başladı

Yozgat Şehir Hastanesi’nde  Çocuk Endokrinoloji Hekimi Uz. Dr. Uğur Berber, poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Çocuk Endokrinoloji Hekimi Hasta kabulüne başladı
Son Güncelleme :

16 Şubat 2024 - 17:04

Yozgat Şehir Hastanesi’nde  Çocuk Endokrinoloji Hekimi Uz. Dr. Uğur Berber, poliklinik hizmeti vermeye başladı.

Hastane hekim kadrosuna katılan Uz. Dr. Uğur Berber, konuyla ilgili şunları söyledi: “Çocuklarda görülen büyüme ve gelişim sorunları, diyabet, erken ergenlik, tiroid hastalıkları, cinsiyet gelişim bozuklukları, obezite, kemik metabolizması bozuklukları ve diğer endokrin sistemle ilgili rahatsızlıkları teşhis ve tedavi etmek üzere hasta kabulüne başladık.”

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, hekim kadrosunu güçlendirmeye devam edeceklerini vurguladı. Sağlık hizmetlerinin kalite ve çeşitliliğini her geçen gün artırmayı hedeflediklerini belirten Başhekim Kozan, “Çocuk Endokrinoloji bölümü çok geniş kapsamlı bir dal. Özellikle diyabet hastalığının yaygınlığı günümüzde artmış durumda. Ailelerin bu konuda bilinçlenmesi ve belirtileri tanıması çok önemlidir. Çocuklarda diyabet gibi ciddi hastalıkların geç fark edilmesi, ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu nedenle erken teşhis ve tedavi büyük önem taşır. Hekimimiz Uz. Dr. Uğur Berber ile birlikte hastalıkların teşhis ve tedavisini etkin bir şekilde gerçekleştireceğiz. Bu vesile ile  Hekimimize çalışmalarında başarılar diler, yeni hizmetin hayırlı olmasını temenni ederim” şeklinde konuştu. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.