""

Çocukların korunmasına yönelik uygulama yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:31

Çocukların korunmasına yönelik uygulama yapıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Çocukların korunmasına yönelik denetim’ Yozgat ve Sivas’da da yapıldı.

Çocukların korunmasına  yönelik uygulama yapıldı
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2017 - 7:00

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ‘Çocukların korunmasına yönelik denetim” kapsamında Yozgat’ta okul çevrelerinde İl Emniyet Müdürlüğü tarafından denetim yapıldı. Uygulamada 6 ekip 20 polis görev aldı. Emniyet Müdürlüğü, asayiş, çocuk, narkotik, terör ve trafik şube görevlilerinden oluşan ekip, okul çevresindeki parklar, metruk binalar, bakkal ve marketleri aradı. Polisler, okul çevresinde bulunan şüpheli şahıslar üzerinde arama yaparak öğrencilerden bilgi aldı.
Sivas’ta ise yapılan uygulamaya asayiş, çocuk, narkotik, terör, trafik, kaçakçılık ve organize birimlerinden oluşan 16 ekipte görevli çok sayıda personel katıldı. Eş zamanlı uygulama yapan ekipler, umuma açık yerleri denetledi. Bazı iş yerlerinde arama gerçekleştiren ekipler, bazı şahıslara yönelik genel bilgi taraması (GBT) yaptı. Uygulama kapsamında kapalı mekanlarda sigara içilen bazı iş yerleri ile şahıslar hakkında cezai işlem uygulandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.