""

Coşkun: Fethi Sekin ve isimsiz kahramanları asla unutmayacağız « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 18:01

Coşkun: Fethi Sekin ve isimsiz kahramanları asla unutmayacağız

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Türk Polis Teşkilatı’nın Osmanlı’dan günümüz Türkiye’sine büyük fedakarlıklarla geldiğini belirterek; “İhanet gecesinde Gölbaşı Özel Harekat Merkezi’nde şehit edilen 42 şehit polisimizi, İzmir’i hainlere dar eden kahraman Fethi Sekin’ ve isimiz kahramanları asla unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Coşkun: Fethi Sekin ve isimsiz kahramanları asla unutmayacağız
Son Güncelleme :

13 Nisan 2017 - 10:09

16 Nisan’da yapılacak Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi halk oylaması öncesi çeşitli ziyaret ve programlara katılmak için memleketi Yozgat’ta bulunan AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, 172’inci kuruluş yıldönümünü kutlayan Emniyet Teşkilatını unutmadı.
Coşkun, beraberindeki AK Partili heyetle Yozgat Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve Polis Meslek Yüksek Okulu yöneticilerini makamlarında ziyaret ederek tüm emniyet teşkilatı nezdinde Polis Haftasını tebrik etti.
Toplumlar için en önemli konunun güvenlik ve emniyet olduğunu belirten Coşkun, bu anlamda milletin içinden çıkmış Türk Polis Teşkilatı’nın 172 yıldır görevini başarıyla yerine getirdiğini söyledi.
Şehirlerin güvenlik ve trafik düzeninin yanı sıra toplumla da iç içi olan polisin bünyesinde sağladığı yeniliklerle dikkat çektiğini hatırlatan Coşkun; “Yeri geldiğinde suçluyla mücadelede korkusuz, yeri geldiğinde trafik terörü ile mücadelede özverili, yeri geldiğinde toplumda suçun önlenmesinde millet olmayı başarmışsa polisimiz, ülkesinin birliği ve bütünlüğü için toprağın bağrına düşen kahraman şehitler olup gönülhanelerimizde unutulmayacak yer tutmuşlardır.Emniyet Teşkilatımızın 15 Temmuz hain kalkışmasında da ne büyük fedakarlıklar, kahramanlıklar gösterdiğini hep beraber toplum olarak şahit olduk.
İyi ki bu teşkilatlara sahibiz. Bu millet hiç bir zaman şehitlerini unutmayacak. Milleti polis, polisi millet olan dünyada eşi benzeri bulunmayan bu şuur 172 yıldır olduğu gibi bundan sonra da sağlam temeller üzerinde yükselmeye devam edecektir.
Şehitlerimize bu vesile ile bir kez daha Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, teşkilatın kahraman mensuplarına başarılar diliyor, haftalarını tebrik ediyorum” ifadelerini kulandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.