""

Coşkun: Öğretmenler gerçek ilmin nurlu yüzü oldular « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:40

Coşkun: Öğretmenler gerçek ilmin nurlu yüzü oldular

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, öğretmenlik mesleğinin yeryüzünde yapılabilecek en güzel görevlerden bir tanesi olduğunu belirterek; “Onlar ki 15 Temmuz’un karanlık gecesinde milletin üzerine çökmeye çalışan ihanet bulutlarını vatan aşkı ile aydınlatan gerçek ilmin nurlu yüzü olmuşlardır” dedi.

Coşkun: Öğretmenler gerçek  ilmin nurlu yüzü oldular
Son Güncelleme :

23 Kasım 2016 - 7:00

Coşkun, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajında, tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlarken, ebediyete intikal etmiş öğretmenlere de Allah’tan rahmet diledi.
Öğretmenlerin bir milleti karanlık, virajlı, engebeli yollardan çekip, aydınlık güzergahlara yol aldıran önemli bir kılavuz, yol gösterici, ilim güneşi olduklarını belirten Coşkun, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yaşandığı ihanet gecesini hatırlatarak, önemli mesajlar verdi.
Coşkun; “15 Temmuz’da milletimizin üzerine çökmeye çalışan kara bulutları dağıtan milletin feraseti, sarsılmaz inancı ve vatan aşkıdır. Bir milletin yalnızca doğrunun ışığında yol almasını sağlayan en önemli yol gösterici ilmin ışığıdır. O ilimdir ki, dininin hakikatlerini, vatan aşkının önemini, millet olmanın bilincini öğreten. 15 Temmuz gecesi ihanetin karanlık yüzüne hizmet edenlere karşı dik duran bu milletin temelinde gerçeklerin nurlu yüzü yer almaktadır. Ki, bu nurlu yolculuğa götürün de hakikati ilimle buluşturan kıymetli öğretmenlerimizdir. 15 Temmuz gecesi şehit olan, gazilik mertebesine ulaşan kıymetli öğretmenlerimiz olduğu gibi, onların yetiştirdiği vatanperver bir millet ihanet set olmuş, dik durmuştur. Böylesine kutsal bir vazifenin mensubu olan kıymetli öğretmenlerimizin bu önemli gününü tebrik ediyor, aydınlık, nurlu yarınlara götürecek vatanperver bir nesil yetişmesinde yol gösterici olan kıymetli ilim erbaplarına sağlık ve mutluluklar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.