""

Coşkun’dan Tekin’e geçmiş olsun ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:51

Coşkun’dan Tekin’e geçmiş olsun ziyareti

15 Temmuz Darbe Kalkışması Gecesi Boğaz Köprüsü’nde hainlerin tanklarına ve silahlarına karşı sol kolunu kaldırarak o gecenin simgeleşen isimlerinden bir tanesi olan Yozgatlı Gazi Muhammet Emin Tekin, vurulduğu kolundan ameliyat oldu. Kahraman Gazi’yi hastanede ziyaret eden AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, geçmiş olsun dileklerinde bulunup, moral desteği verdi.

Coşkun’dan Tekin’e  geçmiş olsun ziyareti
Son Güncelleme :

09 Ocak 2017 - 7:00

Yerköy doğumlu olan Muhammet Emin Tekin, İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hazırlık sınıfı öğrencisi.
15 Temmuz Darbe Kalkışması’nın yaşandığı gece kaldığı yurttan özel izin belgesi imzalayarak çıkan ve doğruca hainlerin tanklarını konuşlandırdığı Boğaz Köprüsü’ne giden Tekin, üzerine yağmur gibi yağan kurşunların karşısında sol kolunu kaldırarak büyük bir cesaret örneği göstermişti. Kolundan vuruluncaya kadar dik duruşunu bozmayan Köprü Fatihi Muhammet, Ankara Akay Hastanesi’nde ameliyat oldu.
GAZİYE MORAL
ZİYARETİ
AK Parti Genel Merkezi’nde Başbakan Binali Yıldırım tarafından açılışı yapılan 15 Temmuz Köşe’sinin oluşturulmasının yanı sıra şehit aileleri ve gazilerin koordinasyonunda önemli bir görevi yerine getiren AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Gazi Muhammet Tekin’i ameliyat olduğu hastanede ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Coşkun, kahraman gaziye geçmiş olsun temennisinde bulundu, ameliyat sonrası durumu hakkında bilgi aldı.
Coşkun, Muhammet Emin Tekin’e 15 Temmuz Gecesi ortaya koyduğu dik duruştan ötürü de ayrıca teşekkür etti.
“Gazilerimiz, şehitlerimiz Allah’ın seçilmiş insanlarıdır” diyen Coşkun; “Allah hepsinden razı olsun. Muhammet Emin kardeşim ve dahi nice kahramanlar o gece ihanet kurşunlarının önünde bedenlerini siper ederek, bir milletin kaderini Allah’ın izni ile yeniden yazdılar. Muhammet kardeşim de 15 Temmuz gecesi hainlerin tanklarına ve silahlarına karşı sol kolunu kaldırarak adeta milli mücadelenin simgesi oldu.
Kolundan vuruluncaya kadar ateşlerin önünde dik duran Muhammet’e hastanede geçmiş olsun temennisinde bulunmak istedim. Muhammet’i iyi gördüm, mutlu ve huzurlu buldum. Tedavisinin en güzel şekilde devam ediyor. Bir hemşerim olarak böyle yiğit bir kardeşimi tanımaktan da ayrıca mutluluk duydum. Allah ondan, tüm şehit ve gazilerimizden razı olsun” diye konuştu.
YİNE OLSA AYNI İRADEYİ ORTAYA KOYARDIM
15 Temmuz Gazisi Muhammet Emin Tekin, nazik ziyaretinden ve duyarlılığından ötürü Dr. Osman Coşkun’a teşekkür etti.
Tekin, 15 Temmuz gecesi köprüde kaldırdığı sol kolundan vurulan ve kaslarında doku zedelenmesi olduğu için yeniden ameliyat olduğunu belirterek; “Başarılı bir ameliyatın sonunda yeniden kolumu kullanabileceğim. Benim sağ kolumda da doğuştan rahatsızlığım olduğu için o gece sol kolumu kaldırdım ama oradan da vurulup gazi olmak varmış kaderimizde.
O gece şehit olmak için gittiğim köprüde bir kolum feda olmuş çok önemli değil. İnşallah ameliyat sonunda kolum 14 Temmuz günündeki gibi sağlıklı olacak.
Beni hastanede yalnız bırakmayan, moral aşılayan kıymetli büyüğüm Osman Bey’e de çok teşekkür ediyorum. O’nun 15 Temmuz şehit ve gazileri için yaptıklarını ve hassasiyetlerini biliyorum.
Allah ondan ve milletin bekası için mücadele edenlerden razı olsun. Allah 15 Temmuz’ları bir daha yaşatmasın şayet aynı durum yeniden yaşanmış olsaydı kurşunların önünde bedenimi siper etmekten asla ve asla çekince duymazdım” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.