""

Coşkun’dan, vatandaşlara ve pazarcılara çorba ikramı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 01:43

Coşkun’dan, vatandaşlara ve pazarcılara çorba ikramı

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, Yozgat programına Kapalı Pazar Yeri’nde vatandaşlar ve pazarcı esnafına sabah çorbası dağıtarak başladı. Coşkun, renkli diyaloglar yaşadığı vatandaşlara, Türkiye’nin milli seferberlik ruhu içerisinde bir kez daha zorlu bir virajdan, savrulmadan, dağılmadan, birlik ve beraberlik içerisinde geçeceğini söyledi.

Coşkun’dan, vatandaşlara  ve pazarcılara çorba ikramı
Son Güncelleme :

14 Nisan 2017 - 8:41

Ankara’daki programlarını hafta başından bu tarafa Yozgat’ta sürdüren AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun’un bu kez ki durağı Yozgat’ın ilk kapalı pazar yeri oldu. Pazarcı esnafının bereket duasına katılan Coşkun, daha sonra sıcak sabah çorbası dağıttı.
MİLLİ BİR RUH,
SEFERBERLİK
BİRLİKTELİĞİ
Coşkun, samimi diyalogların yaşandığı çorba dağıtımı sırasında halkın sorularını da yanıtladı. 16 Nisan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması öncesinde Yozgat’ı ve Yozgatlıları her zamanki gibi yine hazır gördüğünü söyleyen Coşkun, ortaya çıkan havayı ‘Milli ruh, seferberlik birlikteliği’ olarak yorumladı.
ÇALIŞMA
HAYATINDA MİLLİ İSTİHDAM
SEFERBERLİĞİ
Pazar programını pazarcı esnafına bereketli kazançlar dileyerek sonlandıran Coşkun, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret etti.
Coşkun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan ve yankı uyandıran ‘Çalışma Hayatında Milli Seferberlik’ projesinin Yozgat’ta başarıyla uygulandığı kurumlardan bir tanesi olan Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğünü ziyaret etti.
İl Müdürü Bilal Keskin’in ev sahipliğinde kurum çalışanlarını tek tek ziyaret eden Coşkun, daha sonra Yozgat’ta yürütülen Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Projesi Hakkında bilgi aldı.
Coşkun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın TOBB Ekonomik Şurası’nda iş dünyasına yaptığı istihdam seferberliğinin dalga dalga yayılarak tüm Türkiye’de büyük destek gördüğünü hatırlattı.
Projenin geniş kitlelere ulaşması, ekonomiye ve istihdama yansıması noktasında Yozgat’ta da önemli çalışmaların yürütüldüğünü yakinen takip ettiğini belirten Coşkun; “Tüm kurum ve kuruluşlarımız, işadamlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına kayıtsız kalmadı. Necip milletimiz, milli seferberlik ruhunu dün nasıl ki cephede düşmana, hain darbe kalkışmasının yaşandığı 15 Temmuz gecesi ihanete karşı hainlere karşı şahlandırdı ise ekonomi üzerinden ülkemizi zor durumda bırakmak isteyenlere karşı da o şahlanışı gerçekleştirmiştir. Bu noktada emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” diye konuştu.
Coşkun, 16 Nisan’ın bu anlamda büyük önem arz ettiğini belirterek, Türk milletinin bir kez daha istikrardan, kardeşlikten, huzurdan, büyüyen Türkiye’den yana tercihini kullanıp, ihanete, darbelere, muhtıralara, vesayetlere dur diyeceğini kaydetti.
AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun, SGK’nın ardından kurum ziyaretlerine devam etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.