""

Coşkun’un acı günü « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:22

Coşkun’un acı günü

AK Parti AR-GE Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun’un kayınbiraderi Mehmet Çankaya 61 yaşında vefat etti.

Coşkun’un acı günü
Son Güncelleme :

06 Mart 2017 - 7:00

AK Parti Ar-Ge Başkan Yardımcısı Dr. Osman Coşkun’un merhum eşinin kardeşi Mehmet Çankaya, kısa bir süre önce yakalandığı kanser hastalığı sonucu yaşamını yitirdi. Ankara’da vefat eden üç çocuk babası Çankaya için Yozgat’ın Çayıralan İlçesi Aşağı Tekke Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Merhum Mehmet Çankaya için Cuma namazına müteakip cenaze namazına kılındı. Coşkun, son yolculuğunda kayınbiraderi Mehmet Çankaya’ya olan vefa görevini yerine getirdi.
Coşkun’u bu acılı gününde Çayıralan Kaymakamı Şahin Demir, Belediye Başkanı Yasin Şahiner, AK Parti İlçe Başkanı Arif Akpınar, Yozgat Belediye Meclis Üyesi Zafer Özışık, İşadamı Hasan Doğruyol, daire müdürleri, ilçe ve köy halkı yalnız bırakmadı. Kılınan cenaze namazının ardından merhum Mehmet Çankaya, köy mezarlığına dualar eşliğinde defnedildi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.