""

Çubuk hazırlıkları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 00:02

Çubuk hazırlıkları devam ediyor

Yozgatspor 1959 FK tecrübeli teknik adamı Feridun Dündar Cumartesi günü yaşanan hain terör örgütünün gerçekleştiği ve 49 vatandaşın şehit düştüğü o hain saldırıyı futbolcular ve teknik heyet olarak kınadıklarını söyledi.

Çubuk  hazırlıkları devam ediyor
Son Güncelleme :

13 Aralık 2016 - 7:00

Bölgesel Amatör Lig 6’ncı grupta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK geçen hafyayı bay olarak geçmesinden sonra Ankara Çubuk karşılaşması için tüm hazırlıklarını aralıksız devam ettiriyor. Tecrübeli teknik adam Feridun Dündar yaptığı açıklamada; Memleketimize yapılan hain saldırıyı teknik heyet ve futbolcular olarak şiddetle kınıyoruz. Vatanımızın milletimizin başı sağ olsun. Bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin” dedi.
DÖNÜM NOKTASI
Önümüzdeki Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Ankara Çubuk karşılaşmasının dönüm noktası olduğunu söyleyen tecrübeli teknik adam Dündar, “Çubuk karşılaşması bizim için çok önemli bir maç. Bizim için bir dönüm noktası ve kaderimizi belirleyecek bir maç. Pazar günü Çubuk karşılaşmasını izledim, analizini yaptık.
Hedefimiz 3 puan, kesinlikle oradan 3 puanla dönmeyi hedefliyoruz. Oyuncularımız teknik ekibimiz yönetimimiz bu karşılaşmaya kilitlenmiştir. Yine vurgulamak ve söylemek istiyorum Çubuk karşılaşması bizim için çok önemli bir karşılaşma. Çubuk maçını aldığımız zaman biz şampiyonluk için yüzde 50 yüzde 50 ortak oluruz” diye söyledi.
TAKIMDA EKSİK YOK HEDEF 3 PUAN
Takımda her hangi bir eksiğin olup olmadığı sorusu üzerine konuşan Dündar, “Şuanda sakat oyuncumuz yok biraz İlhan Özbay’ın antrenmanda sıkıntıları var onu da bu hafta içi masörümüz tedavi ediyor, kısmet olursa Çubuk karşılaşmasında yerini alacak. Şuanda bir eksiğimiz yok tek hedefimiz 3 puan” diye ifade etti.
ÇUBUK TAKIMI YABANA ATILACAK BİR
TAKIM DEĞİL!
Çubuk takımını hafta sonu izlediniz nasıl değerlendirirsiniz?
İnanmış bir ekibiz, biz bu işe oyuncularımızla baş koyduk diyen Dündar; “Çubuk doğrusu ağır olan bir takım ama iyi oyuncularla kurulu bir takım. Kırmızı kart gören o oyuncu da zaten geçen sene bizde oynayan Hasan. Çubuk takımı yabana atılacak bir takım değil. Çünkü sahasında oynuyor canı yandı mutlaka onlarda galibiyet için çıkıyor. Ama şunu söylüyorum biz inanmış bir ekibiz, biz bu işe oyuncularımızla baş koyduk. Bunun sonucu da inşallah Çubuk maçına yansır. Biz buradan 3 puanı alıp devre arası gereken takviyeleri gereken çalışmaları kampımızda o eksiklikleri gidereceğiz. Nevşehir maçına da farklı birtakım olarak çıkmayı düşünüyoruz. Şunu söylüyorum çubuk maçı bizim dönüm maçımız.Takım Perşembe günü toplanmıştı antrenmanlarımız burada devam ediyor. Oyuncularımızın hepsi burada, izin vermedik, hemen hemen 10 gündür buradayız izin dönüşü tekrar izin vermediğimiz için antrenmanlarımız aralıksız devam ediyor” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19