Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a afişli destek

Yozgat’ta bir vatandaş 16 Nisan’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Sistemi ve Anayasa Değişikliği referandum seçiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini bürosuna astığı “evet” afişi ile gösterdi.

Yozgat’ta bir vatandaş 16

Jeoloji Mühendisi Çelebi Altuntaş, Lise Caddesindeki bürosunun önüne Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın resmi ve “Muhteşem bir maziyi, daha muhteşem bir istikbale bağlamak için ‘evet’ yazılı afişi asarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek verdi.
Çelebi Altuntaş, yaptığı açıklamada, ülkenin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesi, milli ve manevi değerlere sahip çıkma adına 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum seçiminde “evet” oyu kullanacağını söyledi.
Altuntaş, “Bugün ülkemiz iç ve dış hainler tarafından engellenmek isteniyor. Başta FETÖ olmak üzere onlarla aynı çizgide hareket eden şer odakları bu emellerine asla ulaşamayacaklar. Referanduma bir aya kala batılı ülkelerinde bizlere dost olmadığını terör örgütlerinin ülkelerinde her türlü propagandasına izin verirken bizim kendi ülkemizin bakanlarına izin vermemeleri her şeyi anlatıyor.
Sırf bunların bütün şer odaklarının ittifakına karşı akıllı olmalıyız ve referandum seçimlerinde oyumuzu “evet”ten yana kullanmalıyız. Bu kapsamda bende Sayın Cumhurbaşkanımıza olan sevgimi ve desteği bu afişi büromuzun önüne asarak göstermek istedim.”dedi

Reklamı Geç