""

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ… « Yeniufuk Gazetesi

26 Nisan 2024 - 10:12

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ…

DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ…
Son Güncelleme :

16 Mart 2017 - 7:00

Eski Yeni Vekiller, Eski Yeni Partililer Buluşuyor…

Tarih, 23 Şubat 2017…

Yer, Külliye…

Konu, referandum…

Ev sahibi Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan

Misafirler, Başbakan Sayın Binali Yıldırım başta olmak üzere…

Eski AK Partililerden…

Meclis Başkanlığı,

Genel başkan yardımcılığı,

Başbakan yardımcılığı,

Hükümet Sözcülüğü gibi daha birçok önemli görevlerde bulunan dönemin önemli Bakanı Bülent Arınç, Bir dönem Partinin yakışıklı çocuğu olarak bilinen ve tanınan Gençlik ve Spor Bakanlığı gibi önemli görevlerde bulunan Suat Kılıç, Çalışma ve Ekonomi Bakanlığı görevlerini yapan Zafer Çağlayan, Adalet Bakanlığı yapan Sadullah Ergin ve Sağlık Bakanlığı yapan Hüseyin Çelik gibi partinin bir zamanlar ağır topları olan isimlerin yanısıra Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bazı başdanışmanları katıldı.

Mesaj çok açık:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski bakan ve milletvekillerine “referandum” mesajları verdi. Yeni sistemi aktaran Recep Tayyip Erdoğan, referandum kampanyasında daha aktif görev almalarını gerektiğini açıkladı. “Daha çok çalışmalıyız” çağrısı yaptı. AK Parti’nin kampanya startını vereceği program öncesinde yapılan sürpriz buluşmada ağırlıklı olarak anayasa değişikliği ve referandum sürecinde yapılması gerekenler konuşuldu.

Tarih, 15 Mart 2017…

Yer, Yozgat Grad Ser Hotel…

Konu, Referandum…

Ev Sahibi AK Parti İl, İlçe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı…

Misafirler, Yozgat Milletvekili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ başta olmak üzere…

Eski, yeni AK Partililerden…

İl Başkanlığı, Merkez İlçe Başkanlığı, Kadın Kolları Başkanlığı, Gençlik Kolları Başkanlığı gibi partide önemli görevlerde bulunmuş isimler bir araya geldi.

Mesaj çok açık:

Yozgat Milletvekili Adalet Bakanı Bekir Bozdağ katılımcılara seslendi:

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın söylemlerinin bir benzeri, tıpa tıp aynısı “referandum” mesajı verdi.

Yeni sistemi aktaran Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, referandum kampanyasında daha aktif görev almalarını gerektiğini açıkladı. “Daha çok çalışmalıyız” çağrısı yaptı.

AK Parti’nin kampanya startını vereceği program öncesinde yapılan sürpriz buluşmada ağırlıklı olarak anayasa değişikliği ve referandum sürecinde yapılması gerekenler konuşuldu.

Birkaç gün önceki bir yazımda “evetçiler” sessiz, “hayırcılar” sahada demiştim. Görünen O ki; “evet” tarafının en güçlü savunucu AK Partililer, sahaya çok güçlü inmek için sağlam bir alt yapı çalışmasını sonlandırmak üzerelere…

 

  • Eğitimin sorunlarını masaya yatırmak üzere yapılan çalışmalar da katılımcılara önemli mesajlar veren Bürokrat!
  • Yozgat’ta bir süreden beri sağlıklı çocuk doğumları sayısını artırdığı için ekibi ile birlikte plaket almayı hak eden Doktor!
  • Yıllar önce birlikte siyaset yaparken vefat eden arkadaşına atfen yazdığı şiiri paylaşarak vefalılığın ne olduğunu hatırlatan Hemşerimiz!

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.