""

Daştan: 24 saat karla mücadele ediyoruz « Yeniufuk Gazetesi

8 Mayıs 2024 - 18:24

Daştan: 24 saat karla mücadele ediyoruz

Akdağmadeni’nde etkili olan kar yağışının vatandaşların yaşamını olumsuz yönde etkilememesi için belediye ekipleri yoğun bir çalışma içine girdi.

Daştan: 24 saat karla  mücadele ediyoruz
Son Güncelleme :

16 Aralık 2016 - 7:00

Akdağmadeni Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmaları kapsamında ilçe merkezindeki cadde ve sokakları iş makineleri yardımıyla temizlerken, İlçe merkezinin dışındaki mahalle yollarının ulaşımında herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için tüm imkânları seferber etti. Karla mücadele ekibi her yıl olduğu gibi bu kış da 24 saat kesintisiz hizmet vermeye devam ediyor. Karla mücadele çalışmalarının startını veren Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan “Bu kışı da sorunsuz geçirmek için her türlü tedbirimizi aldık. Yeter ki kar yağsın” dedi.
Belediye Başkanı Suphi Daştan 24 saat kesintisiz devam eden çalışmalar hakkında şunları söyledi. ‘’ 2 gündür sürdürdüğümüz çalışmalar sonrasında karla mücadele ekiplerimiz, ilçe merkezinde iş makineleri ile kar temizleme ve don olayından vatandaşlarımızın zarar görmemesi için tuzlama çalışmaları gerçekleştiriyor. ilçemiz ana arterler, mahallelerimiz ve ara yollarda ulaşımı aksatacak herhangi bir durum söz konusu değildir.
Ayrıca yaya kaldırımları da ekiplerimiz tarafından düzenli bir şekilde temizlenmeye devam ediyor.
Belediyemiz tüm imkânları ile karla mücadele çalışmalarını devam ettirmektedir. 3 adet kepçe , 1 greyder , 2 kamyon , 1 tuzlama aracı ve 30 personelin yürüttüğü çalışmalarda yaklaşık 40 ton tuz kullanılmıştır.’’ dedi. Belediye Başkanı Suphi Daştan kar yağışına göre çalışmaların sistemli bir şekilde devam edeceğini belirtti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.