""

DeFacto, Yozgat’ta mağazasını açtı « Yeniufuk Gazetesi

27 Nisan 2024 - 01:48

DeFacto, Yozgat’ta mağazasını açtı

Türkiye’nin en büyük hazır giyim ve moda markalarından DeFacto, Yozgat’ta ilk mağazasını açtı.

DeFacto, Yozgat’ta mağazasını açtı
Son Güncelleme :

17 Aralık 2016 - 7:00

DeFacto, Yozgat Alışveriş Merkezi’ndeki Bin 395 metrekarelik mağazasında şık ve dünya trendlerine uygun koleksiyonlarını tüketicilerle buluşturacak.
Türkiye’nin lider hazır giyim ve moda markası DeFacto, global moda markası olma vizyonuyla yatırımlarına devam ediyor. Yurt içinde ve yurt dışında 400’e yakın mağazası bulunan DeFacto, büyüme stratejisi kapsamında mağaza sayısını artırarak daha fazla moda severe ulaşıyor.
DeFacto, bu kapsamda 1 Aralık tarihinde şehirdeki ilk mağazasını Yozgat Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı.
DeFacto, Bin 395 metrekarelik mağazasında, dünya trendlerine göre hazırlanan koleksiyonlarını Yozgatlı müşterilerinin beğenisine sunuyor.
YOZGAT’A YATIRIMA DEVAM EDECEK
İç Anadolu’nun önde gelen şehirlerinden Yozgat’a yatırım yapmaktan mutluluk duyduklarını aktaran DeFacto CEO’ su İhsan Ateş, kentin büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve yatırıma devam edeceklerini belirtti. İhsan Ateş, “2016 yılı sonuna kadar 206 milyon TL yatırım yapmayı ve toplam mağaza sayımızı 400’ün üzerine çıkarmayı hedefliyoruz. Kurulduğu andan itibaren kısa süre içinde Türkiye’nin lider hazır giyim ve moda markalarından biri olmayı başardık.
Ulaşılabilir modada bir dünya markası olmak için emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.