""

Değerlendirme toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 19:10

Değerlendirme toplantısı yapıldı

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, başkanlığında İlçe Milli Eğitim müdürleri ve Merkez okul müdürleri ile yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Değerlendirme toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2022 - 16:06

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, başkanlığında İlçe Milli Eğitim müdürleri ve Merkez okul müdürleri ile yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Toplantı Salonunda düzenlenen değerlendirme toplantısında; eğitim konuları ele alındı.
İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, yaptığı konuşmada; öncelikle 2021-2022 eğitim öğretim yılının sorunsuz ve başarılı bir şekilde geçmesinden dolayı okul müdürleri, öğretmen ve emek veren herkese teşekkür etti.
Toplantıda; belirlenen gündem maddelerinden, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının genel değerlendirilmesinin yapılması, 2022-2023 eğitim-öğretim yılı planlaması kapsamında yapılacak çalışmalar; a-LGS ve YKS tercih süreci ve öğrenci yerleştirmeleri. b-tercih danışma komisyonları ve çalışma esasları. c-köy okullarının açılması ile ilgili planlamalar. d-okulların bakım ve onarımlarının yapılması, e-yeni yapılacak yatırımlar, konusu değerlendirildi.
Toplantıda ayrıca; Çevre dostu 1.000 Okul Projesi, 10.000 Okul Projesi, YÖGEP ve süreç değerlendirilmesi, Okul Temelli Mesleki Gelişim Projesi, okul öncesi eğitim ve okullaşma oranları, hayat boyu öğrenme süreçleri, mesleki ve teknik eğitim kapsamında yapılacak çalışmalar, yerel ve ulusal projeler kapsamında yapılan çalışmalar, öğrenci disiplin olayları, son üç yılın istatistiki verileri, stratejik planlar ve hedeflerin gerçekleştirilme durumları konularında görüşerek kararlar alındı.
İlçe Milli Eğitim müdürleri ve Okul müdürlerinin talep ve önerilerini alarak, fikir alışverişinde bulunan Yazıcı, emek ve gayretlerinden dolayı toplantıya katılan okul yöneticilerine teşekkür etti. Yusuf BAĞCI

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.