""

Değerlendirme toplantısı yapıldı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 05:34

Değerlendirme toplantısı yapıldı

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Oğuzhan GüneşerBaşkanlığında ve ilçe müdürleri katılımıyla değerlendirme toplantısı yapıldı.

Değerlendirme toplantısı yapıldı
Son Güncelleme :

12 Mayıs 2017 - 7:00

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, şube müdürleri ve ilçe müdürlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda 15-21 Mayıs Gençlik Haftası Değerlendirmesi, 19 Mayıs Atatürk Anma ve Gençlik Spor Bayramı değerlendirmesi ve yapılacak olan yaz okulları spor faaliyetleri hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
İl Müdürü Oğuzhan Güneşer, geniş kapsamda planlanan hedefler ile ilgili açıklamalarda bulunarak, özellikle 2020 ve 2023 yıllarında sportif alanlarda yapılacak büyük atılımların önemine vurgu yaptı. Güneşer, “ İl Müdürlüğümüz bünyesinde İlimizde çalışmalarını sürdüren bütünbranşlardaki antrenörlerimizin sporu tabana yayarak gerekli altyapının oluşması hususunda kapsamlı bir çalışma anlayışı içerisinde ve daha fazla sorumluluk alarak özverili çalışma içerisinde olmalıyız. Sistemli ve özverili yapacağımız çalışmalar ile birlikte İlimiz’ den yeni yetenekleri Türk Sporumuza kazandıracağız.”diye konuştu.
Toplantı, Yozgat Sporunun her branşta zirveye taşımak için yapılacak gerekli çalışma, program ve ihtiyaçların belirlenmesi ile tamamlandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.