""

Demir, vatandaşların sorunlarını dinledi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:21

Demir, vatandaşların sorunlarını dinledi

Çayıralan Kaymakamı Şahin Demir, İlçe Kültür Merkezinde düzenlenen halk günü toplantısında vatandaşların sorun ve isteklerini dinledi.

Demir, vatandaşların sorunlarını dinledi
Son Güncelleme :

25 Ocak 2017 - 7:00

Çayıralan Kültür Merkezinde İlçe Kaymakamı Şahin Demir Başkanlığında düzenlenen Halk Günü toplantısına daire müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Kaymakam Demir, toplantının amacının İlçede yaşayan vatandaşların sorun ve sıkıntılarını yerinde dinlemek, görüş ve önerilerini almak ve karşılaşılan sorunlara yönelik çözüm üretmek olduğunu ifade etti.
Demir, “Ülkemiz İstiklal Harbinden sonraki en zor günleri yaşıyor. Bu zor günleri yine hep birlikte Devlet Millet el ele atlatacağız. Halk Toplantılarımızı Bakanlığımızın emriyle yapıyoruz.Belirli periyotlarla vatandaşlarımızla bir araya gelerek kısa, orta ve uzun vadeli işleri hepbirlikte karşılıklı sohbet ve istişare içerisinde çözüme kavuşturmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Sorunlarımızı ifade edeceğiz ama sorunlarımızı ifade ederken birbirimizi suçlama, rencide etme şeklinde değil ortak bir akılla ne yapabiliriz bunları düşüneceğiz.” dedi.
Köylerde kullanılmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan hibe programı kapsamında çöp arabasının geldiğini ve en kısa zamanda köylerde çöp toplama hizmetinin verileceğini belirten Kaymakam Demir, “İlçemize yeni geldim bu yüzden İlçemizin sorunlarını bizzat sizlerden duymam ve sorunlardan haberdar olmam için bu toplantılar benim için bir fırsat olacak.
Katılım konusunda biraz düşüğüz ama bundan sonraki toplantılarda katılımın daha fazla olmasını umuyorum ve katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum.”diye konuştu.
Konuşmaların ardından muhtarlar ve vatandaşlardan gelen sorulara ilgili daire müdürleri cevap vererek gerekli notlar alındı.
Kaymakam Demir, bütün konuların bizzat takipçisi olacağını ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.