""

Demirel: Gazeteciler toplum adına kamu görevi yürütmektedir « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 12:41

Demirel: Gazeteciler toplum adına kamu görevi yürütmektedir

Yozgat Makina Mühendisleri Odası Başkanı Tahir Demirel, Gazetecilerin toplum adına çok önemli bir kamu hizmeti yürüttüklerini söyledi.

Demirel: Gazeteciler toplum  adına kamu görevi yürütmektedir
Son Güncelleme :

10 Ocak 2017 - 7:00

Oda Başkanı Demirel, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada gazetecilerin gününü kutladı.
Demirel, şunları kaydetti: “Bugün ülkemizin güçlü demokrasisine, tarafsız, özgür ve ilkeli basınımızın katkısı çok büyüktür.
Gazetecilerimiz ilkeli yayıncılık anlayışıyla kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık ilkesini gözeterek ve kişilik haklarına saygı içerisinde bulundurarak önemli bir mesleği icra etmektedir.
Mesleklerini icra ederlerken vatandaşın tabii hakkı olan, doğru tarafsız ve eksiksiz bilgiyi almaları görevini üstenerek mesai gözetmeksizin çalışarak milletimizin aydınlanmasını sağlamaktadırlar.
Bu nedenle toplumumuzun gelişmesi ve kalkınması sürecin de, basın çalışanlarımızın desteği ile bu süreç daha hızlı olacaktır.
Basınımıza düşen iş bu ilkeler içinde bağımsız, özgür ve ilkeli haber yapmaktır.
Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin ve şehrimizin sorunlarına değinen, gerek yerel, gerekse ulusal basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlar, başarılı, sağlıklı, huzurlu ve hayırlı bir ömür geçirmenizi dilerim.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.