""

Denetimli Serbestlikte bulunan yükümlülere seminer verildi « Yeniufuk Gazetesi

5 Mayıs 2024 - 21:52

Denetimli Serbestlikte bulunan yükümlülere seminer verildi

Yozgat Denetimli serbestlik Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü işbirliği ile Denetimli Serbeslikte bulunan yükümlülere Sivil Savunma Tedbirleri konulu seminer düzenlendi.

Denetimli Serbestlikte bulunan  yükümlülere seminer verildi
Son Güncelleme :

08 Şubat 2018 - 7:00

Yozgat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen seminere, Denetimli Serbestlik Müdürü Cihat Çanak, Psikolog Melek Cihan, Merve Çetak ve Denetimli Serbestlik Personeli ve Denetimli Serbestlik yasasından faydalanarak, cezalarının son 2 yılını denetim altında geçiren yükümlülerin eğitim ve iyileştirme faaliyetleri kapsamında 69 yükümlü katıldı.Yozgat İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından görevlendirilen Endüstri Mühendisi Dursun Yılmaz, tarafından AFAD tanıtımı risk, tehlike, afet ve acil durum kavramları, Yozgat’ta risk taşıyan bölgeler ve afete dönüşebilecek tehlikeler, bina türleri, taşıyıcı ve taşıyıcı olmayan elemanlar ile binalarda riskli bölgeler, ilk 72 saat, deprem, sel, yangın ve heyelanda doğru davranış biçimleri (çök-kapan-tutun ve benzeri), yangın bilgisi ve yangın tüpü kullanımı, doğru tahliye biçimleri, ilk yardım kavramı ve acil durum numaraları konuları slaytlar eşliğinde anlatıldı. Seminerde ayrıca, katılımcıların soruları cevaplandırılarak katılımcılardan AFAD gönüllüsü olmak isteyen yükümlülere gönüllülük kayıt formu dağıtıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.