Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, Yozgat ve Sorgun Belediyesi katkılarıyla yükümlülere yönelik “Temiz Çevre Projesi” kapsamında çevre temizliği yaptı.
Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, kamuya yararlı bir işte çalışma yaptırımına tabi tutulan denetimli serbestlik yükümlülerine; “Temiz Çevre Projesi” kapsamında Belediyenin belirlediği mesire ve piknik alanlarında temizlik çalışması yaptırıldı.

Yozgat ve Sorgun’da düzenlenen “Denetimli Serbestlik Temiz Çevre Projesi” kapsamında düzenli çevre ve temizlik bilinci, disiplinli yaşam, başkalarının haklarına saygı, zaman planlaması gibi hassasiyetlerin pekiştirilmesi amaçlanıyor.
Proje kapsamında, Yozgat il merkezinde 17 Bin 100 Metre kare alan ve Sorgun ilçesinde ise 10 Bin metrekare alan, 25 yükümlü marifetiyle temizlendi.
Etkinliğe Cumhuriyet Savcısı Safa Çevik, Denetimli Serbestlik Müdürü Serkan Çeri, Belediye Temizlik İşleri Müdürü Ömer Duyarda katılarak, çalışmaları bizzat yerinde inceledi.

