""

Depremzedeler için hazırlık « Yeniufuk Gazetesi

29 Nisan 2024 - 18:03

Depremzedeler için hazırlık

Sorgun Gençlik Derneği’nin (SORGED) gönüllü gençleri depremzedelerin kalacakları evlerde temizlik çalışması yaparak onlar için hazır hale getiriyor.

Depremzedeler için hazırlık
Son Güncelleme :

17 Şubat 2023 - 16:53

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde faaliyet gösteren Sorgun Gençlik Derneği gönüllü gençleri, evlerde temizlik ve bakım çalışması yaparak depremzedelerin rahat bir ortamda kalmalarına katkıda bulunuyorlar. Kahramanmaraş merkezli 10 ilimizi etkileyen yüz yılın en büyük deprem felaketi sonrasında, depremden dolayı evlerini kaybeden, kapıda kalan depremzedeler Yozgat’ta misafir ediliyorlar. Birçok kurum, birçok otel, birçok aile kapılarını depremzedeler için açarken, Yozgat’ın Sorgun ilçesinde depremzede aileler için ayrılan evlerde temizlik çalışmaları yapılıyor. Sorgun Gençlik Derneği gönüllü ekipleri, Sorguna gelen depremzede ailelerin evlerini temizleyerek hazır hale getirmeye devam ediyor. Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.